Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

“`html

Într-un interviu recent, Ovidiu Cuncea a dezvăluit cum reușește să își împartă timpul între viața de actor și cea de preot. Chiar dacă acum este dedicat credinței, el continuă să se afirme și în lumea artistică, având program aglomerat cu spectacole.

Ovidiu Cuncea, echilibrul perfect între actorie și preoție

Faima sa în calitate de actor a fost consolidată în emisiunea “Vreau să fiu mare vedetă”, însă ultimii ani l-au găsit pe Ovidiu Cuncea într-o nouă ipostază, cea de preot. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor televiziunii, el continuă să performeze pe scene, asigurând totodată responsabilitățile sale spirituale.

În această perioadă marcată de Săptămâna Mare, Ovidiu Cuncea respectă un post negru până la sâmbătă seara, în ciuda faptului că are programate două spectacole la care va participa. Spiritele sale rămân însă neclintite, iar el se roagă ca postul să îi confere claritate mentală.

“În acest post negru până sâmbătă noaptea când voi sluji, ingerând doar apă, sper că voi fi focusat, poate chiar mai lucid decât de obicei. Ai mei, văd că mă pot ajuta, dar vom vedea”, a subliniat Ovidiu Cuncea în cadrul unei apariții pentru Știrile Antena Stars.

Totodată, actorul a dezvăluit că menținerea energiei sale se datorează unei alimentații corespunzătoare, adaptată nevoilor sale specifice. Astfel, este capabil să facă față cu ușurință provocărilor postului negru, care presupune consumul doar apei.

“Corpul uman are rezerve suficiente de hrană pentru a putea face față unui post negru de 7 zile, așa cum eu reușesc. Există etape: 7 zile, 21 de zile, apoi totul devine mai dificil. Părintele cu care colaborez în biserică a ținut post negru 40 de zile anul trecut, cu un rezultat de -30 kg”, a completat Ovidiu Cuncea în discuția cu sursa menționată.

Ce l-a determinat pe Ovidiu Cuncea să aleagă drumul preoției

Decizia actorului de a urma calea credinței a venit după divorțul de soția sa. Atras atât de cariera artistică, cât și de cea spirituală, Ovidiu Cuncea a optat în cele din urmă pentru servirea bisericii.

Momentul definitoriu care l-a îndrumat spre această alegere a fost experiența în care a văzut-o pe Maica Domnului. În timpul rugăciunii sale, Maica Domnului i s-a arătat, ieșind din icoană, și i-a transmis sentimentul echilibrului și curajul necesar pentru a urma această nouă cale.

“A fost un moment extrem de personal, greu de tălmăcit. Eram pus în situația de a alege între continuarea drumului artistic sau al celui spiritual și… stând în contemplare, am văzut-o pe Maica Domnului coborând spre mine, îndemnându-mă să îmi urmez chemarea. Nu avea să fie ușor, dar frica dispăruse complet”, a împărtășit Ovidiu Cuncea la Prima TV. “` TAGS: Ovidiu Cuncea, actorie, preotie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments