Monday, May 20, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Transferul lui Omar El Kaddouri la CFR Cluj era considerat un pas important pentru echipa din Gruia, dar performanțele mijlocașului nu au fost conforme cu așteptările. Vivi Răchită a dezvăluit în cadrul emisiunii Spotlight SuperLiga că fotbalistul cu trecut la Napoli și PAOK are o clauză care îl ține în rezervă în SuperLiga.

Dezvăluiri cutremurătoare de la CFR Cluj: clauza care îl menține pe tușă pe El Kaddouri! Suma implicantă

Omar El Kaddouri a acumulat peste 100 de meciuri în Serie A la Torino, Napoli și Empoli, iar Neluțu Varga avea încredere în potențialul marocanului. Fotbalistul cu experiență și la naționala Marocului a fost afectat de diverse accidentări în trecut, însă conducerea de la CFR Cluj credea că acesta poate contribui la realizarea obiectivelor echipei.

Jucătorul care a adunat 30 de selecții la echipa națională a Marocului a disputat 9 meciuri pentru CFR Cluj și, se pare, va rămâne pe margine tot atâtea partide până la finalul sezonului. Vivi Răchită a făcut publică clauza din contractul său cu formația clujeană.

Omar El Kaddouri se află în situația de a primi o sumă suplimentară în cazul în care va ajunge la 10 apariții pentru CFR Cluj. Conducerea clubului din SuperLigă ar trebui să-i plătească 100.000 de euro, chiar dacă probabilitatea de a rămâne în Gruia este redusă.

„Facem pariu că El Kaddouri nu va mai evolua pentru CFR? Am primit o informație conform căreia El Kaddouri nu va mai juca pentru că are 9 meciuri, iar o clauză specială se activează la al 10-lea meci. Este vorba despre o sumă de aproximativ 100.000 de euro.

Nu-mi amintesc, probabil că am uitat. Nu înțeleg cine îi induce în eroare pe Neluțu Varga cu Baptista, El Kaddouri, Tachtsidis. Julio Baptista juca la Real Madrid cu 10 ani în urmă și era epuizat, nu putea să alerge nici 10 metri”, a declarat Vivi Răchită în emisiunea Spotlight Superliga.

CFR Cluj, situație similară cu cea a lui Julio Baptista: „Dacă îl faceți să meargă pe stradă și să nu simtă durere la genunchi, sunteți excepționali”

Omar El Kaddouri nu este singurul fotbalist cu nume din Europa care a făcut pasul pe la CFR Cluj în ultimii ani. Cristi Bud a întâlnit la Gruia un alt nume sonor, Julio Baptista, fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal, și are o poveste interesantă despre brazilian.

„Am fost prezent atunci când Julio Baptista a ajuns la echipă. Medicul care l-a consultat a spus: «Dacă puteți face ca acest jucător să meargă pe stradă fără să îl doară genunchiul, atunci sunteți foarte buni». Poate că a fost victima unor speculații, venite de la cei care credeau că oportunitatea cu el aduceau un mare câștig

Nu l-am văzut la antrenamente pentru că era ocupat în sala de forță”, a dezvăluit Cristi Bud în cadrul emisiunii Spotlight SuperLiga, transmisă live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 15:30, în fiecare zi de marți.

TAGS: CFR Cluj, Omar El Kaddouri, SuperLiga, Julio Baptista
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments