Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Un nou paradis turistic se deschide în fața iubitorilor de relaxare și confort. Hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord este locul perfect pentru cei care doresc să se bucure de o experiență de neuitat la malul mării.

Maiestuoasa clădire atmosferică, cunoscută sub numele de Atmosphere By The Sea, reprezintă visul realizat al Andreei Bănică și al soțului său, Lucian Mitrea. Aceștia au investit sume substanțiale pentru a oferi turiștilor un sejur de lux, cu 14 camere și 38 de apartamente premium, la doar câțiva pași de Plaja Debarcader.

Informațiile oferite de fanatik.ro dezvăluie că hotelul dispune și de parcare subterană gratuită, aducând un plus de comoditate oaspeților. Fiecare turist care pășește în această oază de rafinament se poate aștepta la un confort deosebit și la o experiență unică.

Descoperă prețurile pentru un sejur la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord

Consolidând reputația sa de hotel exclusivist, atmosfera de lux se reflectă și în tarifele practicate. Potrivit informațiilor obținute de la cancan.ro, rezervările sunt posibile pentru un sejur de minim două nopți.

Prețurile de cazare încep de la 900 de lei pentru un sejur de două nopți, însă pot ajunge până la 1.600 de lei. Cu toate acestea, oaspeții se pot bucura de numeroase facilități și avantaje pentru a-și amplifica experiența de vacanță.

O parte dintre camerele hotelului oferă priveliști magnifice către marea albastră, iar dotările premium, cum ar fi aerul condiționat, completează tabloul eleganței și confortului. Este clar că Andreea Bănică și echipa sa au pus accent pe fiecare detaliu pentru a asigura un sejur memorabil fiecărui vizitator.

Neexistând doar în lumea muzicii, artiștii români își extind sfera de influență și în domeniul imobiliar. Un exemplu notabil este artistul Mihai Trăistariu, care a investit în mai multe proprietăți pe litoralul românesc, dezvăluind că rezervările sunt un real succes.

Într-un ritm alert, toate apartamentele de lux ale lui Mihai Trăistariu sunt deja rezervate pentru perioada de 1 Mai, confirmând astfel interesul crescut al turiștilor pentru opțiuni de cazare rafinate. De asemenea, artistul a mărturisit că are planuri ambițioase pentru viitor și continuă să creadă în succesul investițiilor sale imobiliare.

TAGS:

Andreea Bănică, hotel Eforie Nord, hotel de lux, cazare litoral, Mihai Trăistariu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments