Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Ultimele rezultate din play-off-ul Ligii I nu aduc bucurie suporterilor echipei Rapid, care continuă seria de meciuri fără victorie. În ultimul meci disputat, formația antrenată de Bogdan Lobonț a fost învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, ratând astfel șansa de a accede în cupele europene ale sezonului următor.

Alexandru Crețu, fotbalistul din echipa Craiovei, a fost eroul partidei, marcând golul victoriei în minutul 96, într-o fază tensionată care a decis soarta meciului și a clasamentului, plasând Universitatea Craiova pe locul secund în play-off.

Contraziceri aprinse între Robert Niță și Sorin Cârțu după meciul Rapid – Universitatea Craiova 1-2

În urma înfrângerii suferite de Rapid în fața Universității Craiova, Sorin Cârțu nu a ezitat să îl ironizeze pe prietenul său, Robert Niță, fost jucător al echipei. Incidentul s-a petrecut în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, ce poate fi urmărită zilnic de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Gazda emisiunii, Suflet de Rapidist, a pus sub semnul întrebării arbitrajul lui Ovidiu Hațegan în meciul de pe Giulești.

Sorin Cârțu: „Robert, te văd cam supărat, ești trist?”

Robert Niță: „Nu, de ce să fiu?”

Sorin Cârțu: „Acum vorbești de faza aia, că nu a primit Rapid penalty”

Robert Niță: „Domnul Sorin, dacă erați antrenor îi băgați alunecare lui Hațegan”

Sorin Cârțu: „Lasă că dacă dădea penalty, îi spuneam lui ăla să dea pe lângă că nu meritați. Ți-am zis că noi discutăm la meciurile dintre Rapid și Universitatea. Nu știi că noi jucăm bine la București, în special Crețu”

Robert Niță și Sorin Cârțu au abandonat momentan ironiile pentru a aprecia prestația lui Alexandru Crețu în meciul cu Rapid, fotbalistul care a reușit să ofere un assist și să înscrie golul decisiv în ultima fază a partidei.

Robert Niță: „Am stat lângă domnul Mircea Lucescu și l-a remarcat și el pe Crețu”

Sorin Cârțu: „Din mijlcașii Craiovei, Crețu îmi place cel mai mult. E singurul care intră în combinații, cere mingea, se implică. Logic că mai pierde și mingea, dar e un jucător bun.

Cu Rapid a dat gol și pasă de gol, dar la majoritatea meciurilor el e cel care se ocupă de faza de construcție. Universitatea Craiova a meritat victoria în meciul cu Rapid, chiar dacă golul a fost marcat în ultimul moment”

Atacurile lui Robert Niță împotriva Universității Craiova: „Tot Hațegan arbitrează”

Fostul jucător al Rapidului, Robert Niță, a continuat să critice Universitatea Craiova și pe arbitrul Ovidiu Hațegan, susținând că echipa sa a fost dezavantajată în confruntarea cu adversarul din Bănie.

Robert Niță: „Vești bune de la Craiova, arbitrează tot Hațegan și meciul cu FCSB”

Sorin Cârțu: „Robert, stai cuminte. Stai cum a stat aseară în teren”

Robert Niță: „Au stat alții, eu doar m-am uitat”

Sorin Cârțu: „Mi-a plăcut cum a stat el cuminte, la faza din minutul 96”

Robert Niță: „Dar de faza din minutul 33, de ce nu zici nimic nea Sorin?”

Sorin Cârțu: „Invocați niște goluri din astea pe care ar trebuit să le dați, dar ba pe greșeala portarului, ba pe greșeala lui Hațegan, dar nu ai nicio fază în care să zici că ați jucat tiki-taka. Aveam mai multe pretenții de la voi”, dialogul dintre cei doi a avut loc în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Confruntare Sorin Cârțu – Robert Niță după meciul Rapid – Universitatea Craiova 1-2

TAGS: Rapid, Universitatea Craiova, Bogdan Lobonț, Liga I

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments