Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Universitatea Craiova, CFR Cluj și Farul Constanța sunt echipele care luptă pentru cupele europene în SuperLiga. Chiar și în această fază a competiției, echipele menționate speră că vor reuși să obțină rezultate bune și să avanseze în preliminariile Conference League. Pentru fanii pasionați, Universitatea Craiova a scos biletele la vânzare pentru derby-ul cu FCSB care va avea loc în a doua zi de Paște.

Universitatea Craiova, pregătită pentru derby-ul cu FCSB: Detalii despre bilete și prețuri

Costel Gâlcă, antrenorul echipei din Bănie, a obținut o victorie importantă în meciul cu Giuleștiul, iar acum toată atenția este îndreptată către derby-ul cu FCSB. Cu titlul deja câștigat în SuperLiga, partida cu “roș-albaștrii” nu mai aduce presiune pentru echipa adversă.

Deși Universitatea Craiova nu a reușit să învingă FCSB în acest sezon, echipa lui Gâlcă este încrezătoare pentru confruntarea viitoare. Gigi Becali a anunțat că va oferi șanse mai mari tinerilor să joace în următoarele meciuri din play-off.

Fanii pot achiziționa bilete pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB fie online, fie de la punctele tradiționale de vânzare ale echipei. Cele mai accesibile prețuri le găsiți la Peluza Nord, unde un bilet costă doar 20 de lei.

Universitatea Craiova invitează suporterii la meciul din “Vulcan” împotriva lui FCSB, programat pentru luni, 6 mai, de la ora 21:00. Pentru a achiziționa bilete, fanii pot accesa bilete.ucv1948.ro sau vizita magazinul oficial din Electroputere Mall. În curând, biletele vor fi disponibile și la Sala Polivalentă. Prețurile biletelor variază, începând de la 20 de lei pentru Peluza Nord, 40 de lei pentru Tribuna a II-a, 60 de lei pentru Tribuna I și 125 de lei pentru Tribuna VIP. Nu ratați ocazia de a fi parte din atmosfera fotbalului autentic!

Costel Gâlcă și transformarea lui Andrei Ivan înainte de meciul cu FCSB

Costel Gâlcă a dezvăluit un aspect interesant despre evoluția lui Andrei Ivan în echipa Universitatea Craiova. Ivan a revenit în formă bună sub comanda antrenorului și a reușit să marcheze două goluri în ultimele trei etape, făcându-l pe Gâlcă să-l considere un atacant deși a jucat mult timp pe poziția de extremă.

Gâlcă a subliniat faptul că Ivan se simte confortabil pe teren și că suportul colegilor săi îi oferă mai multe opțiuni de joc. Cu privire la meciurile anterioare, antrenorul a apreciat evoluția echipei și a recunoscut că sunt încă aspecte de îmbunătățit. Cu toate acestea, victoria obținută aduce bucurie și optimism în rândul echipei.

În ciuda unor mici erori în jocul echipei, Gâlcă este mulțumit de rezultat și de progresul realizat. Cu determinare și sprijin din partea suporterilor, Universitatea Craiova speră să obțină noi succese în drumul spre cupele europene.

TAGS: Universitatea Craiova, derby FCSB, bilete fotbal, Costel Gâlcă, Andrei Ivan.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments