Saturday, May 18, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Victoria sigură și cucerirea titlului în SuperLiga au adus o mare bucurie suporterilor echipei ”roș-albastre”, FCSB, după o așteptare de 9 ani. Chiar dacă mai sunt 3 etape de disputat în play-off, acest triumf matematic a fundamentat succesul echipei.

Visul lui Gigi Mustață pentru FCSB

Gigi Becali, patronul clubului, aspiră ca FCSB să ajungă în grupele Champions League și este hotărât să facă orice sacrificiu posibil pentru aceasta. Astfel, Gigi Mustață a dezvăluit planuri ambițioase pentru o campanie de transferuri revoluționară, care ar putea aduce jucători de top la echipă.

Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustață, a exprimat îngrijorare față de posibilitatea ca derby-ul cu Rapid să fie mutat la Mioveni din cauza incidentelor de la meciurile anterioare ale celor de la Rapid, marcând dezaprobarea suporterilor.

Cu toate acestea, fanii au primit vestea cu bucurie atunci când Mustață a confirmat că, conform informațiilor sale, echipele din preliminariile Champions League vor juca pe stadionul din Ghencea.

”Ultima etapă nu știm exact unde jucăm. Înțeleg că nu vor să ne primească în Giulești, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-și asume asta.

Dacă nu știm unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înțeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că așa vreau eu”, a subliniat Mustață.

Provocările din turul 1 preliminar al Champions League

FCSB se pregătește de un debut favorabil în sezonul european din acest an, fiind probabil să întâlnească adversari accesibili. Printre posibilii concurenți se numără campioana din Belarus, Dinamo Minsk, sau echipa Celje din Slovenia.

În lotul echipelor neclasate ca cap de serie se regăsesc formații care pot oferi un duel puternic. Printre acestea se numără Panevezys din Lituania, Ordabassy din Kazahstan, Vikingur din Islanda, Virtus din San Marino, campioana din Luxemburg sau cea din Gibraltar.

Tragerea la sorți pentru primul tur preliminar al Champions League va avea loc pe 18 iunie la Nyon. Meciurile sunt programate pentru 9/10 iulie și 16/17 iulie. În eventualitatea eliminării, FCSB va continua în turul doi preliminar al Conference League, unde ar putea fi din nou cap de serie.

TAGS:

FCSB, Champions League, turul 1 preliminar, Gigi Mustață, Ghencea

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments