Thursday, May 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Survivor România a fost o experiență de neuitat pentru Roxana Nemeș, care s-a remarcat în două sezoane ale competiției. Cu toate acestea, în cel mai recent sezon All Stars, Roxana a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unei probleme de sănătate recurente, surprinzând publicul și colegii ei de echipă.

Interesantele declarații ale Roxanei Nemeș despre viața ei personală

Revenită acasă de câteva luni, Roxana Nemeș s-a confesat în exclusivitate pentru FANATIK, vorbind despre visurile sale, proiectele viitoare și relația cu soțul său, Călin Hagima. Cu sinceritate, artista a împărtășit detalii despre ce își dorește să realizeze în viitor și a rememorat momentele frumoase de la Survivor, dar și motivele care o fac strălucească.

  • Roxana nu se sfiește să-și exprime dragostea pentru soțul ei și nu ezită să-și expună speranțele pentru viitor.
  • Ea a menționat că admiră concurentele rămase în competiția de la Survivor România, Ștefania Stănilă și Ana Porgras.

Motivul pentru care Roxana Nemeș preferă să meargă singură la evenimente

Recomplimentată pentru aspectul său senzațional, Roxana Nemeș a glumit că secretul stă în vârstă și fericire. Cu o determinare puternică, artista a muncit din greu pentru a-și construi o nouă casă, care i-a adus liniștea mult dorită. Despre relația cu soțul ei, Roxana a mărturisit că acesta nu se simte confortabil la evenimente mondene și preferă să-i acorde suport din umbră.

Roxana Nemeș evită colaborările cu maneliștii și se concentrează pe muzică internațională

Întrebată despre planurile muzicale de viitor, Roxana a dezvăluit că lucrează intens la noi proiecte, atât pentru publicul din România, cât și pentru audiența internațională. Cu toate acestea, artista a subliniat că preferă colaborările cu artiști de renume internațional și că nu se vede implicată în proiecte cu maneliști, alegând să-și construiască o carieră muzicală mai amplă și diversificată.

Roxana Nemeș pune accent pe încrederea și sprijinul oferite de soțul său

Întrebată despre posibilele gelozii sau hărțuiri online, Roxana Nemeș a subliniat că soțul ei, Călin, este o prezență calmă și de încredere în viața ei. Cu un ton sincer, artista a menționat că relația lor se bazează pe încredere reciprocă și sprijin necondiționat, făcând față cu eleganță criticilor și comentariilor negative de pe rețelele de socializare.

Proiectul de suflet al Roxanei Nemeș: costumele de baie create manual

Roxana Nemeș a fost la un pas să își lase amprenta asupra competiției Survivor România prin intermediul costumelor de baie pe care le-a creat personal. Cu toate acestea, din cauza unei probleme de sănătate, nu a avut ocazia să le ofere concurentelor. Cu o pasiune specifică, artista a mărturisit că nu este designer, dar și-a dorit să creeze costume de baie de calitate, lucrate manual și cu grijă pentru detalii.

Taguri:

Roxana Nemeș, Survivor România, concurs de televiziune, muzică

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments