Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Accident tragic pe DN 39: Tânăr șofer decedat și pasager grav rănit după impact cu un stâlp la ieșirea din 2 Mai spre Mangalia. Situația a fost una deosebit de gravă, culminând cu pierderea tragică a vieții unui bărbat de 27 de ani și rănirea gravă a unui tânăr de 23 de ani care a suferit amputări la nivelul falangelor, conform informațiilor oferite de autorități.

În această dimineață, două ambulanțe și o echipă SMURD au intervenit prompt la locul tragediei, fiind mobilizate la cererea disperată primită în jurul orei 7:45. Echipele de salvare au găsit doi pacienți în stare critică cu traumatisme majore, fiind inițial transportați la Spitalul Mangalia, însă unul dintre aceștia a suferit un stop cardiorespirator în drum spre Spitalul Județean Constanța, fiind declarat decedat la sosire.

„Incidentul rutier a avut loc în zona ieșirii din 2 Mai spre Mangalia, unde autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani a pierdut controlul și a intrat violent într-un stâlp. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de un impact devastator, fiind necesară intervenția rapidă și specializată a personalului medical pentru a-i oferi șanse de supraviețuire”, a precizat IPJ Constanța.

Imaginile filmate la locul tragediei surprind amploarea distrugerilor produse, mașina implicată, un BMW, fiind complet dislocată în urma impactului violent cu stâlpul. Autoritățile efectuează cercetări ample pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea acestui tragic eveniment rutier și pentru a determina eventualele neconcordanțe cu privire la respectarea normelor de circulație.

Ancheta în acest caz este coordonată de către Poliția Rutieră, care încearcă să reconstruiască cu acuratețe dinamica accidentului și modul în care s-a derulat tragedia pentru a oferi familiilor implicate răspunsuri și pentru a asigura că vinovații vor fi trași la răspundere conform legii.

Evenimentele tragice de acest gen reamintesc întotdeauna importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite din partea participanților la trafic. Siguranța rutieră rămâne o prioritate și un obiectiv comun al autorităților și societății pentru prevenirea pierderilor de vieți omenesti și a suferinței prin accidente rutiere.

TAGS: Trafic, Accident-auto, Siguranta-rutiera, Circulatie-rutiera
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments