Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Surpriză la Rapid: Daniel Niculae renunță la funcția de președinte!

Știrea zilei în lumea fotbalului românesc vine de la echipa Rapid, unde Daniel Niculae a luat o decizie radicală și a anunțat că își va da demisia din funcția de președinte. Această mutare a survenit la doar o zi după ce echipa a suferit o nouă înfrângere dureroasă.

Informațiile privind plecarea lui Niculae au fost confirmate de Horia Ivanovici, care a explicat că decizia a fost luată cu fermitate și că plecarea va avea loc în vara acestui an. Se pare că Niculae a fost nemulțumit de susținerea primită din partea acționarilor și a ales să urmeze un alt drum în cariera sa.

În ciuda speculațiilor privind o eventuală revenire a lui Niculae, se pare că acesta a fost hotărât în privința demisiei sale, iar viitorul său la Rapid rămâne incert. Ivanovici a subliniat că nu se poate excluși schimbări în această situație, însă momentan, Daniel Niculae va părăsi echipa la finalul sezonului.

Plecarea lui Niculae vine pe fondul unui play-off dificil pentru Rapid, care a acumulat doar un singur punct din 21 posibile. O serie de rezultate slabe au adus echipa într-o poziție delicată, iar Niculae a decis că este momentul să facă o schimbare radicală pentru binele echipei.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că Niculae și-a exprimat nemulțumirile față de gestionarea echipei și că a considerat că este momentul să ofere un nou început clubului său de suflet. Această decizie vine ca o surpriză pentru fanii echipei, care acum se întreabă cine va prelua frâiele Rapidului în următoarea perioadă.

Așadar, plecarea lui Daniel Niculae de la funcția de președinte la Rapid lasă un gol imens în conducerea echipei și ridică întrebări privind viitorul clubului. Cu toate acestea, decidea radicală a fost luată cu determinare, iar Niculae pare hotărât să își urmeze drumul său, departe de Giulești.

 

Sursa: Rapid, Daniel Niculae, președinte

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments