Thursday, May 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Un grav accident rutier s-a produs în județul Dâmbovița, soldat cu rănirea a cinci persoane. Mașina condusă de un șofer din Titu a intrat în coliziune cu o autoutilitară din Mogoșani, rezultând un impact puternic care a dus la răsturnarea vehiculului de transport.

Evenimentul tragic a avut loc în localitatea Mătăsaru de pe DN 7, generând momente de panică în zonă. Autoritățile au intervenit prompt, iar echipele de intervenție medicală SMURD și de descarcerare au acordat primul ajutor victimelor, care au fost ulterior transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Conform primelor informații, șoferul autoutilitarei în vârstă de 52 de ani nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani. Mai multe detalii vor fi stabilite în cadrul anchetei desfășurate de autorități.

Victima unui alt accident rutier grav în județul Olt

O altă tragedie a avut loc în județul Olt, unde un tânăr de doar 20 de ani și-a pierdut viața în urma unei coliziuni teribile între mașina sa și un TIR. Evenimentul a avut loc pe Drumul Național 65 – European 574, lăsând comunitatea locală în șoc și doliu.

Autoturismul în care se afla victimă a fost grav avariat în urma impactului violent, iar tânărul șofer a fost găsit încarcerat în mașină, fiind imposibil de salvat de către echipajele medicale. Cauzele exacte ale incidentului urmează să fie stabilite în urma investigațiilor în desfășurare.

Se pare că tânărul de 20 de ani ar fi intrat pe contrasens, provocând impactul cu TIR-ul, fapt ce a dus la deznodământul tragic. Autoritățile din județul Olt au demarat ancheta pentru a elucida complet circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a trage concluziile necesare pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

Relevante

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments