Friday, May 24, 2024
HomeVremeaNo h1 tag found

No h1 tag found

Vremea în intervalul 29 aprilie – 6 mai 2024 promite să fie variabilă în România. Regiunile sudice vor înregistra temperaturi apropiate de media normală pentru această perioadă, în timp ce nord-vestul țării se va bucura de valori termice mai ridicate decât în mod obișnuit. Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vest, sud și sud-est, iar deficitar în zonele nordice. Restul teritoriului se va situa în medie aproape de nivelul normal de precipitații pentru această perioadă.

Mutându-ne către săptămâna 6-13 mai 2024, se preconizează o ușoară scădere a temperaturilor medii în întreaga țară, cu valori mai scăzute decât media obișnuită, mai ales în partea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de media pentru acest interval, acoperind întreg teritoriul național.

În perioada 13-20 mai 2024, temperaturile medii vor reveni la valorile normale pentru acest interval în toate regiunile țării. Cantitățile de precipitații se preconizează a fi apropiate de media obișnuită pentru această perioadă, cu unele regiuni sudice ce ar putea înregistra un ușor deficit de precipitații.

Spre finalul lunii, în săptămâna 20-27 mai 2024, temperaturile vor fi în general apropiate de cele obișnuite pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va apropia de medie pentru acest interval în majoritatea regiunilor, oferind o perspectivă generală a unei săptămâni echilibrate din punct de vedere al precipitațiilor.

TAGS: Vreme, Temperaturi, Precipitații, Meteorologie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments