Friday, May 24, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Pariază cu încredere pe duelurile de tenis din optimile de finală ale ATP Madrid pentru a obține profituri substanțiale! Cele două meciuri de maxim interes care se anunță promitătoare sunt Francisco Cerundolo împotriva lui Alexander Zverev și Jan-Lennard Struff împotriva lui Carlos Alcaraz, oferind o cotă totală de 4,29 la casa de pariuri Betano.

În primul meci, Alexander Zverev, venind după o accidentare gravă, este determinat să cucerească primul său trofeu din 2024, iar duelul cu Cerundolo se anunță incendiar. Argentinianul, deși a avut parte de momente dificile în acest an, are încredere că se va impune în sezonul de zgură.

Optează pentru victoria lui Zverev și sub 20,5 game-uri pentru o cotă avantajoasă de 2,25!

Pe de altă parte, meciul dintre Struff și Alcaraz aduce în fața spectatorilor un duel generational. Talentul și motivația tânărului Alcaraz se vor confrunta cu experiența și forma bună a lui Struff, iar pronosticul ”total game-uri: peste 21,5” se anunță a fi o alegere interesantă, având o cotă de 1,91 la Betano.

Profită de cota de 1,91 pentru meciul Struff versus Alcaraz!

Aceste două meciuri promit să aducă emoție și spectacol pe terenurile de tenis din Madrid, oferind o oportunitate excelentă de a obține profituri mari. Cu o posibilă câștig de 429 de lei dintr-un pariu de 100 de lei, biletul zilei se anunță a fi extrem de atractiv pentru pariori.

Nu uita să pariezi responsabil și să îți gestionezi bugetul cu atenție! Profită de ofertele de pariere și bucură-te de jocul pasionant și plin de suspans din lumea tenisului!

TAGS: ATP Madrid, pariuri, Francisco Cerundolo, Alexander Zverev, Jan-Lennard Struff, Carlos Alcaraz
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments