Thursday, May 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

“`html

Scandarea „Campionii! Campionii!” a răsunat puternic în tribunele stadionului Giulești la finalul primei reprize a meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova, condus de arbitru Ovidiu Hațegan.

Moment de bucurie pentru suporterii Rapidului – De ce s-a scandat „Campionii! Campionii!” la pauza meciului Rapid vs. U Craiova

În afară de Damjan Djokovic, care va primi o medalie de campion, echipa feminină a Rapidului a adus un alt motiv de sărbătoare la Giulești. Aceasta a reușit să promoveze din Liga 2 în Liga 3, obținând a 12-a victorie a sezonului în etapa #15.

Într-un meci spectaculos împotriva echipei FC Voluntari, Rapidul a dominat categoric cu scorul de 9-0, marcând goluri impresionante prin jucătoare precum Iulia Iordache, Alexia Cîrjan, Delia Neacșu, Ziv Guttman, Mădălina Dodu, Georgiana Nicolae și Nicoleta Petculescu.

Comunicatul oficial de pe site-ul clubului menționează: „Echipa feminină a demonstrat o performanță excepțională și a reușit promovarea meritată în Liga 2, consolidându-și reputația în fotbalul românesc.”

După finalizarea primei reprize a meciului cu Universitatea Craiova, fotbalistele au fost premiate cu medaliile pentru câștigarea ligii a treia la fotbal feminin. Acestea au făcut turul stadionului și au sărbătorit cu entuziasmul caracteristic al galeriei.

O surpriză neașteptată s-a produs când jucătoarele au ajuns în fața peluzei dinspre Teatrul Giulești și au scandat împotriva echipei Steaua București, fapt care a șocat și emoționat mulțimea prezentă.

Fotbaliștii de la Rapid, contestați de suporteri

În contrast cu reacția pozitivă față de echipa de fotbal feminin, fotbaliștii antrenați de Bogdan Lobonț au fost huiduiți și criticați deschis de suporteri. Universitatea Craiova a dominat jocul încă din start, iar performanța de sub așteptări a echipei Rapid a atras nemulțumirea fanilor.

Răzvan Oaidă, fostul jucător al FCSB-ului, a fost cel mai contestat fotbalist de pe terenul de joc, alături de coechipierul său Iulian Cristea, care a avut o seară grea la Giulești.

O investigație realizată de FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Iulian Cristea a fost scos de pe foaia de joc din cauza unei rupturi musculare survenite în ultimul moment. Fundașul rapidist a fost inițial trecut în rezerve, dar diagnosticul primit imediat înaintea meciului a forțat staff-ul tehnic să facă schimbări neprevăzute în formația de start.

Promovare de vis pentru echipa de fotbal feminin a Rapidului

“` TAGS: Rapid, Universitatea Craiova, Giulești, Liga 2, Liga 3, Bogdan Lobonț, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, FANATIK.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments