Thursday, May 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Un caz șocant a avut loc în comuna Drăgănești-Olt, unde un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a înjunghiat mortal soția pe stradă, ca apoi să fugă într-o direcție necunoscută, potrivit informațiilor furnizate de autorități.

Tragedie în Olt: Un bărbat își ucide soția și fuge

Evenimentul tragic a fost raportat la Inspectoratul de Poliție Județean Olt în jurul orei 15:00, iar forțele de ordine au reușit să-l identifice și să-l aresteze pe presupusul criminal după o scurtă urmărire.

Femeia, care a suferit multiple înjunghieri mortale în zona pieptului, a fost declarată decedată de medicii sosțiți la fața locului. Soțul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie supus unei investigații amănunțite de către autoritățile competente din domeniul legii.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a pierdut lupta cu viața. Bărbatul suspectat de comiterea crimei a fost localizat de polițiști pe strada Livezilor din Drăgănești-Olt și condus la sediul poliției pentru a fi audiat.

Drama din Dolj: Un cuplu tragic se stinge din viață

În altă parte a țării, în comuna Breasta din județul Dolj, o altă tragedie s-a consumat atunci când un bărbat a pus capăt vieții soției sale, o femeie de 24 de ani mai tânără, pentru ca apoi să-și ia propriul viață. Gestul șocant a fost descoperit de o vecină care a sunat la numărul de urgență 112.

Autoritățile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au luat imediat măsuri, găsindu-i pe cei doi soți decedați în locuința lor. Vecinii, rămași stupefiați de întreaga situație, au povestit că cei doi păreau un cuplu fericit, iar gestul sinucigașului a fost unul total neașteptat.

Unul dintre nepoții bărbatului a declarat că acesta a sunat înainte de a comite gestul extrem o rudă din străinătate, anunțând că a ucis-o pe soția sa și că intenționează să-și încheie propria viață. Motivele care au condus la acest episod tragic vor fi cercetate cu atenție în cadrul anchetei desfășurate de autorități.

Vecinii au dezvăluit că cei doi soți erau împreună de aproximativ 15 ani, iar acum câțiva ani, bărbatul a fost salvat de femeie printr-o donare de rinichi. Gelozia ar fi fost un factor care a contribuit la escaladarea tragicului eveniment. Cu toate acestea, detalii exacte despre circumstanțele care au dus la tragedie urmează să fie stabilite în urma investigațiilor.

TAGS: crime, violenta, suicid, tragedie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments