HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Înaintea derby-ului dintre Rapid și Universitatea Craiova, surprize de proporții în echipa de start a giuleștenilor au fost anunțate. Cu Marian Aioani indisponibil din cauza unei accidentări recente, Bogdan Lobonț a făcut o alegere neașteptată, titularizându-l pe tânărul Bogdan Ungureanu în poartă. De asemenea, Mattias Kait a revenit în primul „11” al Rapidului, după o absență de aproximativ 5 luni.

Rapid atacă locurile de Europa cu Bogdan Ungureanu în poartă și cu Mattias Kait pe teren!

Partida de luni seara dintre Rapid și Universitatea Craiova este crucială pentru ambele echipe, având în vedere lupta intensă pentru locurile de Europa. Rapid se află pe locul al 5-lea în clasament, iar o victorie este vitală pentru a-și consolida poziția în top. Universitatea Craiova ocupă locul al 4-lea și va dori să obțină puncte importante în deplasare.

Alegerea lui Bogdan Lobonț de a începe meciul cu Bogdan Ungureanu în poartă subliniază curajul și încrederea antrenorului în tânărul portar de doar 17 ani. Absența lui Marian Aioani va fi simțită, dar Rapidul speră să compenseze cu entuziasmul și talentul din teren.

Rapid și Universitatea Craiova se pregătesc pentru un duel incendiar!

Derby-ul de luni seara va fi o confruntare intensă între două echipe cu obiective mari în acest sezon. Cu jucători precum Mattias Kait revenind pe teren și cu debutul lui Bogdan Ungureanu în poartă, meciul se anunță plin de emoție și suspans. Suporterii dinamoviști sunt așteptați în număr mare la stadion pentru a-și susține echipa.

Antrenorii celor două echipe, alături de jucătorii de pe teren, sunt hotărâți să ofere un spectacol fotbalistic de calitate, iar rezultatul final va fi greu de prezis. Cu toate acestea, Rapid și Universitatea Craiova sunt pregătite să lupte până la capăt pentru cele trei puncte puse în joc.

  • Rapid vs. Universitatea Craiova

Echipele de start la Rapid și Universitatea Craiova pentru derby!

Înaintea fluierului de start, echipele de start au fost anunțate. Rapidul începe meciul cu Ungureanu în poartă, Braun, Săpunaru, P. Iacob și Onea în defensivă, Kait, Oaidă, Papeau la mijloc, și Krasniqi, Rrahmani și Funsho în atac. Pe bancă se află rezervele pregătite să intre în orice moment pentru a face diferența.

Universitatea Craiova vine la București cu o formulă de start ce include pe L. Popescu, M. Căpățînă, G. Zajkov, R. Melo da Silva, N. Bancu în defensivă, A. Crețu, A. Mekvabishvili la mijloc, și Ș. Baiaram, L. Houri, A. Ivan în atac, susținuți de J. Markovic. Rezervele vor aștepta cu nerăbdare să-și arate valoarea pe teren.

Rapid: Ungureanu – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Onea – Kait, Oaidă, Papeau – Krasniqi, Rrahmani, Funsho. Rezerve: V. Drăghia, I. Cristea, D. Grigore, A. Borza, R. Bădescu, Emmers, A. Cepoi, Omar El Sawy, C. Petrila, C. Cîrjan, F. Hasani, B. Burmaz.

Universitatea Craiova: L. Popescu – M. Căpățînă, G. Zajkov, R. Melo da Silva, N. Bancu – A. Crețu, A. Mekvabishvili – Ș. Baiaram, L. Houri, A. Ivan – J. Markovic. Rezerve: D. Lazar, Soiri, B. Ndong, Mateiu, Danciu, Ș. Bana, A. Cîmpanu, J. Blesa, A. Mitriță.

Tensiune maximă în derby-ul Rapid vs. Universitatea Craiova!

Cu toate cartelele pe masă și cu echipele de start confirmate, fanii așteaptă cu sufletul la gură începerea partidei. Rapidul și Universitatea Craiova vor să ofere un spectacol memorabil și să lupte pentru fiecare minge în acest duel al rivalilor. Derby-ul va fi transmis în direct la televiziune pentru ca toți suporterii să fie martorii unei confruntări epice.

Atmosfera de pe stadion promite să fie incendiară, iar jucătorii vor da tot ce au mai bun pe teren pentru a-și aduce echipele mai aproape de obiectivele propuse în acest sezon. Derby-ul Rapid vs. Universitatea Craiova promite să fie unul de neuitat pentru toți iubitorii de fotbal prezenți sau urmărind meciul din fața micului ecran.

  • Derby Rapid vs. Universitatea Craiova

Rapid și Universitatea Craiova se pregătesc pentru o bătălie memorabilă pe teren!

TAGS: Rapid, Universitatea Craiova, derby

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here