Saturday, May 18, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

A decolat încă o aniversare incendiară la Betano! Compania sărbătorește cu fast și oferă jucătorilor săi un adevărat festin al premiilor și surprizelor. Momentul mult așteptat al Calendarului Aniversar a sosit, aducând cu sine o avalanșă de câștiguri îmbietoare. Marele Premiu de 200.000 Lei cash atrage ca un magnet, alături de 8 invitații duble la sferturile de finală ale UEFA EURO 2024™ și un bonus de 10.000 Lei pentru cazare și transport.

În luna aniversară te transformăm din invitat în sărbătorit!

Plini de entuziasm, jucătorii sunt răsfățați cu 28 de zile pline de 28 de Oferte irezistibile. Rotiri Gratuite, Pariuri Gratuite și Jetoane de Aur la ruleta de la Betano Mega Fire Blaze îi așteaptă pe cei ce îndrăznesc să participe. Misiunile zilnice îi vor ghida pe drumul câștigurilor, ajutându-i să strângă cheile necesare pentru a deschide comoara la finalul fiecărei etape aniversare.

Care sunt atracțiile principale ale acestei săptămâni?

  • Oferte Zilnice fără condiții de rulaj îți aduc câștiguri fără efort suplimentar. Profită de 100 Rotiri Gratuite la slotul Burning Hot și 100 Rotiri Gratuite la Zeus vs Hades – Gods of War. Descoperă toate ofertele acum.

 

  • Turneele Aniversare promovate de Pragmatic Play și Pragmatic Play Live se disting prin generozitate. Premiile totale de 150.000 Lei, 150 de poziții câștigătoare și Marele Premiu de 30.000 Lei Cash sunt doar câteva motive pentru a participa la aceste competiții incitante.

 

Cum poți deveni un câștigător?

Calendarul Aniversar Betano impune 4 etape distincte, fiecare cu Misiuni Zilnice pline de provocări. Adună cheile magice și deblochează-ți parte din Marele Premiu de 200.000 Lei cash. De asemenea, ai șansa de a intra în tragerea la sorți pentru una din cele 8 invitații duble la sferturile de finală ale UEFA EURO 2024™. Participă acum și primești un bonus de 10.000 Lei pentru cazare și transport în caz de câștig.

Nu ai cont pe Betano?

Înregistrează-te imediat și ai acces gratuit la Casino Betano cu 444 Rotiri Gratuite fără depunere la slotul Shining Crown. Utilizează codul promoțional 444CROWN și profită de această ofertă senzațională.

TAGS:

Betano, aniversare, Calendarul Aniversar, Premii, Rotiri Gratuite

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments