Monday, May 20, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Ultimul sezon în care echipa lui Kopic mai poate folosi stema cu câinii este anunțat de către Dănuț Lupu, team-manager la CS Dinamo. Acesta le transmite dinamoviștilor o veste proastă, schimbările fiind iminente. Emblema actuală nu va mai putea fi purtată de echipa din SuperLiga în sezoanele următoare.

Fără stema cu câini: schimbări majore pentru Dinamo

Dănuț Lupu își dorește o singură echipă reprezentativă pentru Dinamo, unificând astfel sprijinul întregii suflări alb-roșii. În prezent, clubul se confruntă cu situația în care trei echipe poartă același nume, iar acest lucru trebuie să se schimbe. Legendele clubului au subliniat că echipa din prima ligă va trebui să renunțe la emblemă în viitorul apropiat.

“Obiectivul este clar: în 2-3 ani să avem o singură echipă. Este esențial ca toți susținătorii să înțeleagă această direcție. Construirea unei echipe puternice necesită resurse financiare și o atitudine proactivă. Este momentul să depășim orgoliile personale și să ne concentrăm pe succesul echipei. Se pare că există neînțelegeri legate de stema cu câinii. Din sezonul viitor, ea nu va mai fi prezentă pe teren”, a subliniat Dănuț Lupu în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, difuzată în direct pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dinamo a început pregătirile pentru acest moment cu doi ani în urmă, creând o nouă siglă care urma să fie introdusă pe echipamentul oficial începând cu sezonul 2022-2023. Cu toate acestea, clubul a continuat să utilizeze vechea emblemă până acum.

Cornel Dinu critică noua stemă a lui Dinamo: “O decizie absurdă”

În perioada aprilie – mai 2022, a avut loc un proces amplu de selecție a noii sigle, cea aleasă urmând să devină emblema oficială a echipei începând cu sezonul următor, conform declarațiilor lui Dănuț Lupu. Această siglă a fost aleasă în urma votului susținut de către fanii îndrăgostiți de echipa preluată de Zeljko Kopic.

“Este o decizie absurdă! Din toate perspectivele, de la modul de selecție până la rezultatul final! Cum pot fi implicate femeile de serviciu și antrenorii de juniori în crearea siglei oficiale a echipei? Este de neconceput! Și nu în ultimul rând, susținătorii din DDB trebuie să-și revizuiască opiniile! Referitor la siglă, istoric vorbind, litera D nu are nicio semnificație pentru Dinamo… Emblema ar trebui să reprezinte doi câini și să includă mențiunea FC Dinamo București deasupra. Atât!”, a concluzionat Cornel Dinu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Schimbări majore pentru Dinamo: “Renunță la stema cu câinii începând cu sezonul viitor”

TAGS: Dinamo, stema cu câini, schimbări Dinamo
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments