Friday, May 24, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

Theo Rose a făcut recent publice planurile sale de a face schimbări majore în alimentația ei, într-o declarație emoționantă adresată fanilor săi pe Instagram. Celebra cântăreață a dorit să împărtășească această decizie importantă cu cei peste un milion de urmăritori ai săi.

Indiferent de agenda încărcată a artistei, care cuprinde concerte, evenimente private, filmări pentru proiecte TV și activitatea muzicală, Theo Rose reușește să aloce timp și pentru viața sa personală și familială. Ea este implicată într-o relație cu actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, alături de care are un copil adorabil.

Inainte de Paște, Theo Rose a anunțat public că va începe o perioadă de post, renunțând la consumul de carne, lapte și ouă. Transformarea în alimentație a fost subliniată de artista într-o postare pe Instagram, unde a dezvăluit detalii despre hotărârea sa. „Dacă ar trebui să aleg ceva de mâncare oricând, mereu răspund cu aceleași cuvinte negândindu-mă: nu știu, nimic, nu contează. Și pentru că sunt relaxată și nu acord o importanță deosebită acestui aspect, am decis să țin post până la Înviere. Dacă am amânat până acum să-mi schimb viața, să nu merg la Biserică, să nu țin post și să nu mă spovedesc, este timpul să fac o schimbare. Și ce credeți? Am hotărât să încep postul de mâine și astăzi mă gândeam să îmi iau câteva preparate din carne să mă pregătesc pentru provocare. Lucru dubios, nu-i așa? Sunt ispitită mereu”, a dezvăluit Theo Rose într-un post recent pe Instagram.

Theo Rose face declarații amuzante despre postul ales

Într-una dintre aparițiile sale pe rețelele de socializare, Theo Rose a recunoscut că atunci când vine vorba de a face schimbări în obiceiuri, este destul de relaxată și nu acordă atenția cuvenită aspectelor legate de disciplină. Deși a fost destul de sincera în ceea ce privește postul, cântăreața s-a destăinuit publicului că a simțit nevoia să își încerce limitele și să se pună la încercare. Indiferent de trecutul său în ceea ce privește tradițiile religioase, Theo Rose a decis că este momentul potrivit să facă o schimbare în dieta sa și să se prezinte cu un nou mod de a-și hrăni corpul, demonstrând că fiecare zi poate fi o oportunitate pentru a face lucruri noi și pentru a evolua.

Cu privire la planurile ei pentru Paște, Theo Rose nu a oferit detalii despre modul în care va petrece această sărbătoare, menționând că așteaptă cu entuziasm acest moment alături de cei dragi sau de fanii săi, în funcție de situație.

Theo Rose și provocările vieții de mamă

Invitată în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV, Theo Rose a împărtășit publicului povestea sa legată de rolul de mamă. Cântăreața a vorbit cu drag despre fiul său, Sasha Ioan, descris ca fiind un copil minunat, care i-a adus bucurie și a reînviat în ea dorința de a fi mamă din nou. Viața de mamă a fost o schimbare majoră pentru Theo Rose, care a trebuit să se adapteze la noul ei rol, dar care a reușit să găsească frumusețea în fiecare etapă a acestei călătorii.

A recunoscut că a avut momente de oboseală și dificultăți în perioade mai intense, dar cu ajutorul partenerului său, Anghel Damian, și organizându-și mai bine programul, artista a reușit să se descurce mai bine și să își ofere timpul necesar pentru a fi alături de fiul său. “Sunt extrem de încântată de viața de mamă. Mă distrez mult mai mult, însă trebuie să recunosc că primele luni au fost foarte solicitante, mai ales după ce am reluat activitățile obișnuite. Trebuia să fac față tuturor acestor provocări simultan, iar acest lucru a fost cu adevărat dificil. A fost necesar să trec prin acele luni pentru a realiza că trebuie să îmi reorganizez programul, având în vedere noile priorități. Treptat, am reușit să îmi gestionez mai bine timpul, astfel încât să fiu acasă cu copilul meu în mare parte a zilelor săptămânii după ora 17:00. Uneori, am chiar norocul să îmi petrec întreaga zi alături de el”, a mărturisit Theo Rose în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”.

TAGS: Theo Rose, Paște, alimentație, familie, Mamă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments