Sunday, June 23, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

De la transferul său la FCSB, Nana Antwi a stârnit interesul fanilor și al patronului Gigi Becali. Acesta din urmă este nerăbdător să îl vadă în acțiune pe fundașul ghanez și îl compară deja cu un jucător de la Real Madrid, Vinicius. Cu toate acestea, debutul lui Antwi în tricoul roș-albastru întârzie.

Problemele care îl împiedică pe Nana Antwi să debuteze la FCSB

FCSB a plătit o sumă considerabilă pentru a-l transfera pe Nana Antwi, însă acesta nu poate fi utilizat de echipă în acest moment. Motivul este legat de permisul de muncă al fotbalistului ghanez, care întâmpină dificultăți în a fi obținut.

Există o aglomerație mare la autoritățile responsabile de aprobarea permiselor de muncă, deoarece mulți străini vin să lucreze în România. Astfel, procesul de obținere a vizelor de ședere este împiedicat, fiind amânat în multe cazuri. Cu toate acestea, există încredere că documentele necesare vor fi finalizate cât mai curând posibil.

Deși deadline-ul pentru încheierea perioadei de transferuri este pe 12 februarie, mai sunt două săptămâni disponibile pentru rezolvarea problemei cu permisul de muncă. Clubul FCSB se așteaptă ca acest aspect să fie soluționat în perioada următoare.

„Racheta” Antwi impresionează deja

În ciuda faptului că nu poate juca încă pentru FCSB, Nana Antwi se antrenează alături de noii săi colegi și este încântat de evoluția echipei. El a fost prezent și în tribuna stadionului Național Arena la primul meci oficial al formației, victoria cu 4-0 împotriva celor de la UTA Arad.

Gigi Becali este impresionat de viteza și agilitatea lui Antwi, numindu-l deja „racheta”. El consideră că ghanezul poate fi unul dintre cei mai rapizi fotbaliști din lume și îl compară cu Vinicius de la Real Madrid. Antwi este încântat de comparație și este nerăbdător să își demonstreze calitățile la FCSB.

Până când va rezolva problema cu permisul de muncă, Antwi va trebui să privească din tribună și următorul meci al echipei. FCSB va juca împotriva Universității Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar fanii așteaptă debutul spectaculos al noului fundaș al echipei.

ULTIMUL TRANSFER al FCSB, BLOCAT | De ce NU POATE DEBUTA INCA

TAGS: Gigi Becali, FCSB, Nana Antwi, fotbal, transferuri, Real Madrid, Vinicius
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General