Sunday, April 21, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Anul trecut, în timpul unei plăcute sesiuni de narghilea la cafeneaua “Decebal”, am avut o întâlnire surpriză. Mihai Pintilii a trecut pe lângă mine, îmbrăcat lejer într-o zi caldă de vară. Era pe un scuter electric, avându-și fiul în spate. Am zâmbit și m-am gândit la cât de important este Pintilii pentru FCSB și cât de superficiali suntem unii dintre noi, care îl atacă neîncetat la televizor.

FCSB, o echipă ca Arsenal. Pintilii, un antrenor ca Arteta

FCSB domină campionatul, situându-se pe primul loc în Superliga României, la o distanță de 11 puncte față de CFR. Duminică seara, echipa a obținut o victorie categorică împotriva CSU, oferind fanilor un joc memorabil și spectaculos.

Cum a fost posibil acest succes? Răspunsul stă în ambiția și resursele financiare ale lui Gigi Becali, dar și în talentul și abilitățile de antrenor ale lui Mihai Pintilii.

Importanța stilului de joc

Gigi Becali a dezvăluit în repetate rânduri că vrea ca echipa FCSB să dețină posesia mingii și să dicteze ritmul partidei. Vrea ca jucătorii să aibă o viteză superioară față de adversari. Aceasta este o filosofie de joc pe care a promovat-o și Steaua condusă de Ilie Dumitrescu și Lăcătuș în trecut. Astăzi, Becali are resursele financiare pentru a aduce la FCSB jucătorii de top, precum și antrenori talentați.

Mihai Pintilii înțelege perfect cerințele patronului și are o cunoaștere profundă a clubului cu care a avut o carieră de jucător. El se concentrează mai mult pe stilul de joc al echipei, iar acesta dictează modul în care se mișcă echipa pe teren: la apărare, în f

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments