Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitateNo h1 tag found

No h1 tag found

H1: Ciucă îndeamnă miniștrii PNL să continue dialogul cu mediul asociativ și sindicatele

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a transmis miniștrilor din partid să continue să aibă dialog cu mediul asociativ și sindicatele pentru a aborda problemele ridicate. El le-a cerut să manifeste deschidere maximă la dialog și să identifice soluții pentru toate categoriile socio-profesionale care întâmpină greutăți și urgențe. Printre problemele menționate se numără și situația transportatorilor români care au fost bruscați și cărora li s-a confiscat marfa în afara țării. Ciucă a subliniat importanța găsirii de măsuri de protejare în astfel de situații.

Ulterior, Nicolae Ciucă a adăugat că miniștrii PNL trebuie să continue să îndeplinească țintele și jaloanele Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Implementarea proiectelor legate de investiții și dezvoltare trebuie să fie o prioritate pentru partid, astfel încât să susțină angajamentele asumate în programul de guvernare. Președintele PNL a menționat că aceste proiecte vor fi transferate în actuala sesiune și că urmează să stabilească lista de priorități ale grupurilor.

În ceea ce privește organizarea pentru alegeri, Nicolae Ciucă a subliniat că succesul partidului în alegeri depinde de organizare și atitudine. El a declarat că echipa de campanie are capacitatea necesară pentru a se organiza eficient și pentru a obține rezultate pozitive în alegeri. Președintele PNL a subliniat importanța atitudinii și a subliniat că fie toți se ridică și câștigă, fie toți pierd. Ciucă a subliniat că nu există o altă finalitate posibilă în ceea ce fac partidul și echipa sa.

TAGS: PNL, Nicolae Ciucă, mediul asociativ, sindicate, transportatori români, PNRR, investiții, dezvoltare, alegeri
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments