Tuesday, April 16, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Un nou scandal a izbucnit in mediul politic! Florin Spătaru, fost ministru al economiei, este implicat într-un proces judiciar după ce vecinul său l-a acuzat că plantația lui de iederă a deteriorat peretele casei acestuia. Situația s-a ajuns în instanță, iar decizia magistraților a fost una surprinzătoare.

Vecinul acuză: Florin Spătaru și soția sa au distrus peretele casei mele

Totul a început când vecinul celor doi, nemulțumit de extinderea iederii, a decis să îi acuze pe Florin Spătaru și soția sa că au distrus peretele casei sale. Acesta a solicitat în instanță ca cei doi să desființeze plantația sau, în caz contrar, să permită accesul său în curtea lor pentru a repara stricăciunile cauzate. Vecinul a mai adăugat că a încercat în repetate rânduri să rezolve conflictul pe cale amiabilă, dar fără succes.

Florin Spătaru și soția sa susțin că este vorba de viță sălbatică, nu de iederă

În apărarea lor, Florin Spătaru și soția sa au afirmat că plantația din curtea lor este, de fapt, o viță sălbatică, nu o iederă. Aceștia susțin că vecinul nu și-a întreținut peretele în mod corespunzător, refuzând să taie rădăcinile sau ramurile care se întindeau pe proprietatea sa. Mai mult, cei doi susțin că peretele nordic al casei vecinului nu este vopsit sau consolidat și afectează aspectul curții lor.

Decizia instanței: Florin Spătaru și soția sa trebuie să desființeze plantația

După analizarea cazului, instanța a decis că Florin Spătaru și soția sa trebuie să desființeze plantația care nu respectă limita de 60 de centimetri față de hotarul vecinului. De asemenea, reclamantul a fost obligat să implementeze un sistem de scurgere, pentru a preveni acumularea apei de ploaie în curtea celor doi.

TAGS: Florin Spătaru, conflict vecin, proces judiciar
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments