Sunday, April 21, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla au format un cuplu din anul 2005 și au devenit una dintre cele mai cunoscute perechi din lume. Cu toate acestea, nu totul este roz în relația lor, deși în public par să aibă o relație fără probleme.

Un motiv de ceartă între Regele Charles și Regina Camilla

Chiar dacă Regele Charles și Regina Camilla sunt considerați un cuplu puternic și popular, au momente de tensiune între ei. Se pare că unul dintre motivele care creează neînțelegeri între ei este preferința monarhului pentru aerisirea reședinței lor de la Clarence House.

Conform mărturisirilor Annabelei Elliot, sora Reginei Camilla, Regele Charles deschide geamurile chiar și în condiții de temperaturi extreme, ceea ce o deranjează pe soția lui. Aceasta preferă o atmosferă caldă și intimă și nu este de acord cu obiceiul partenerului său de a aerisi excesiv.

Annebelle Elliot a relatat în detaliu aceste momente tensionante în cartea “Noul Rege Charles al III-lea, Curtea Nouă, povestea din interior”, scrisă de autorul regal Robert Hardman.

Reacțiile dintre Regele Charles și Regina Camilla

Potrivit mărturisirilor Annebellei Elliot, când Regina Camilla vede că Regele Charles a deschis fereastra, ea se enervează și merge să o închidă. Regele îi atrage apoi atenția că nu a procedat corect, dar își exprimă remarca într-un ton respectuos.

Această mică dispută duce uneori la tensiuni și mai mari între cei doi. Cu toate acestea, Regele Charles și Regina Camilla reușesc să depășească aceste neânțelegeri și să rămână un cuplu puternic și unit.

De curând, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a suferit o intervenție chirurgicală la prostată la spitalul privat London Clinic și a rămas internat timp de trei zile pentru recuperare.

Citeste si despre alte subiecte interesante pe EZS:

Tag-uri: Regele Charles, Regina Camilla, Cuplu Regal, Relație, Tensiuni, Aerisire, Clarence House, Prostată, Intervenție Chirurgicală

Tag: Regele Charles

Tag: Regina Camilla

Tag: Cuplu Regal

Tag: Aerisire

Tag: Prostată

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments