Tuesday, April 16, 2024
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Ion Țiriac dezvăluie intenția de a prelua clubul Dinamo, alături de Mircea Lucescu. Miliardarul și fostul antrenor consideră că Lucescu este persoana potrivită pentru a coordona și conduce un proiect în fotbalul românesc. Această declarație a stârnit interesul și întrebările în rândul fanilor și oficialilor echipei Dinamo.

Reacția administratorului special de la Dinamo

Potrivit administratorului special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, există posibilitatea ca Ion Țiriac și Mircea Lucescu să preia clubul, însă este prea devreme să se facă o evaluare a acestei propuneri. Nicolescu a afirmat că Lucescu este întotdeauna binevenit la Dinamo și că această discuție între cei doi reprezintă un moment important pentru fotbalul românesc. Cu toate acestea, el subliniază că este nevoie de timp pentru ca această propunere să ajungă la el și ceilalți oficiali ai clubului.

“Evident că i-aș da clubul domnului Țiriac”

Nicolescu a continuat, declarând că există deschidere totală din partea echipei Dinamo în ceea ce privește preluarea clubului de către Ion Țiriac și Mircea Lucescu. Acesta a subliniat că nu există încă nimic concret și că această discuție a fost auzită din presă. Cu toate acestea, el speră că în viitorul apropiat se va putea discuta mai în detaliu despre acest subiect și că Lucescu va veni să îi vadă pe jucători.

Declarația lui Ion Țiriac

În cadrul unei declarații, Ion Țirac a afirmat că fotbalul românesc se află mult în urma celui din Occident și că ar fi dispus să preia Dinamo doar alături de Mircea Lucescu. Acesta a menționat că Lucescu ar fi cel care ar putea aduce o schimbare în fotbalul românesc și ar putea construi o echipă puternică. În același timp, Țiriac a exprimat și nemulțumirea sa față de regulile care permit un număr mare de jucători străini în echipele din România și a susținut că sunt necesare reguli mai drastice pentru a sprijini tinerii fotbaliști români.

Reacția administratorului special de la Dinamo

TAGS: Ion Țiriac, Mircea Lucescu, Dinamo, club de fotbal, Andrei Nicolescu.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments