Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportNo h1 tag found

No h1 tag found

Dinamo și Rapid au fost implicate într-un scandal cu privire la bilete înainte de meci, iar galeria giuleșteană a refuzat să se prezinte la stadion, returnând cele 2.800 de bilete. Incidentul a ajuns în atenția liderului Peluzei Nord Rapid, care și-a exprimat nemulțumirea față de situație.

Derby-ul Dinamo – Rapid cu o prezență scăzută în tribune

Cristi Coste, managerul echipei Dinamo, a dat detalii despre numărul de bilete vândute pentru meciul de pe Arena Națională: „Se pare că vom avea un derby destul de sărac în tribune. Până în acest moment, s-au vândut 7.000 de bilete, la care se adaugă 2.600 de abonați, ajungând astfel la peste 9.600 de spectatori”.

Vivi Răchită, fost jucător al lui Rapid, a comentat și el situația: „Bocciu avea dreptate. Probabil vom avea trei sferturi de stadion gol. Dinamo – Rapid era un derby important pentru ambele echipe”. Alin Buzărin, un alt fost jucător al Rapidului, a găsit o scuză pentru suporterii ambelor echipe: „E dificil să ai o prezență masivă în ianuarie…”.

Analistul Alin Buzărin a ridicat și o întrebare interesantă despre meciul dintre Craiova și FCSB: „Vom vedea 20.000 de spectatori acolo?”. Răspunsul la această întrebare a venit tot din partea lui Buzărin: „Probabil vor fi în jur de 15.000 de spectatori. Fanii ambelor echipe craiovene au un orizont de așteptare destul de redus în ultimii ani”.

Ultrașii Rapidului nu vor fi prezenți în tribune

Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei Dinamo, a vorbit și el despre prezența redusă la meci: „Nu am o evidență de ultimă oră, dar până aseară s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete”.

Pierderea financiară în urma refuzului galeriei Rapidului de a participa la meci afectează bugetul echipei Dinamo. Peluza Nord a primit 2.800 de bilete, însă fanii Rapidului vor putea urmări partida de pe stadionul Giulești: „Vom fi prezenți pe Giulești și vom urmări meciul de acolo”, a declarat liderul galeriei Rapidului.

Echipa Rapid a anunțat oficial că, în lipsa fanilor în peluza Arenei Naționale, suporterii vor putea urmări meciul de pe cele două tabele de marcaj de pe stadionul Giulești. Accesul va fi liber începând cu ora 19:00 în Peluza Nord și Tribuna a II-a.

Fanatik a aflat câte bilete s-au vândut la derby-ul Dinamo – Rapid

Fanatik a descoperit numărul de bilete vândute pentru meciul dintre Dinamo și Rapid. Pentru detalii, accesați pagina dedicată pe EZS.ro.

TAGS: Dinamo, Rapid, FANATIK SUPERLIGA, bilete, tribune, prezență, spectatori, suporteri, galerie, stadion
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments