Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeVremeaNo h1 tag found

No h1 tag found

În mai multe regiuni din România va continua să ningă astăzi, potrivit meteorologilor. Conform prognozei pentru următoarele ore, ninsorile vor persista în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar apoi se vor extinde și în Transilvania și Moldova.

Specialiștii spun că în a doua parte a zilei și în zilele următoare, ninsorile se vor restrânge treptat, iar vremea va deveni mai liniștită. Astfel, fenomenele de precipitații vor fi mai puțin intense și mai localizate. Cu toate acestea, se recomandă prudență în trafic, deoarece carosabilul poate fi alunecos și vizibilitatea redusă din cauza zăpezii sau a poleiului.

Temperaturile vor rămâne scăzute în comparație cu zilele anterioare, cu maxime cuprinse între -3 și 5 grade Celsius. În București, temperatura maximă va fi în jur de 1 grad Celsius, iar nopțile vor fi reci, cu temperaturi de -5 grade Celsius. În zonele montane și în depresiuni, temperaturile vor coborî chiar și până la -10 grade Celsius, iar în unele depresiuni mai joase, cum ar fi cele din Estul Transilvaniei, se așteaptă minime de -14 sau -15 grade Celsius.

Prognoza pentru săptămâna viitoare indică faptul că temperaturile vor reveni la valorile normale pentru această perioadă a anului, cu minime între -2 și 4 grade Celsius și maxime în jur de 10 grade Celsius. Astfel, se așteaptă o ușoară încălzire a vremii, care va aduce o senzație de primăvară mai aproape.

Acestă informație a fost prezentată de meteorologul Meda Andrei în cadrul unei intervenții la televiziunea Realitatea PLUS.

TAGS: ninsoare, vreme, temperaturi
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments