Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateNicolae Ciucă, liderul PNL, dezvăluie adevărul despre pensia sa

Nicolae Ciucă, liderul PNL, dezvăluie adevărul despre pensia sa

Nicolae Ciucă, liderul PNL, dezvăluie adevărul despre pensia sa

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a acordat un interviu în exclusivitate publicației Culisele Statului Paralel, unde a abordat o serie de întrebări din partea telespectatorilor, precum și întrebările Ancăi Alexandrescu. Unul dintre subiectele abordate a fost pensia sa, un subiect care a stârnit multe speculații în presă.

Presa a avut un mare interes pentru pensia lunară a lui Nicolae Ciucă, alimentând zvonurile cu fiecare zi care trecea. Au fost lansate diverse sume, uneori ajungându-se chiar la cifre incredibile de până la 40.000 de lei. Aceasta a fost ca un joc de “licitație” în care sumele vehiculate au crescut exponențial.

Chiar și în fața acestor speculații, liderul PNL a decis să pună capăt zvonurilor și să clarifice situația în cadrul emisiunii “Culisele Statului Paralel”. Prin abordarea sa deschisă și sinceră, Nicolae Ciucă a reușit să aducă clarificări și să disipeze neînțelegerile legate de veniturile sale, demonstrând importanța transparenței și comunicării directe în spațiul public.

În cadrul interviului, Nicolae Ciucă a fost întrebat direct despre valoarea pensiei sale de către Anca Alexandrescu:

 • Anca Alexandrescu: M-au rugat telespectatorii să vă întreb ce pensie aveți.
 • Nicolae Ciucă: Aproximativ 19.000 de lei.
 • Anca Alexandrescu a continuat să-l întrebe pe liderul PNL în legătură cu informațiile apărute în presă, care susțineau că pensia sa ar fi în valoare de 40.000 de lei:

 • Anca Alexandrescu: Nu 40.000 de lei, așa cum a apărut în presă? Așa circula în presă.
 • Nicolae Ciucă: Nu. Aceasta este declarația mea de avere.
 • Printre întrebările suplimentare ale telespectatorilor s-a aflat și cea referitoare la renunțarea la pensia specială:

 • Anca Alexandrescu: Vă întreabă telespectatorii de ce nu renunțați la pensia specială.
 • Nicolae Ciucă: Nu este o pensie specială. Am o pensie în conformitate cu prevederile legii, pe care o au militarii din armata română după peste 33 de ani de serviciu, și beneficiez de aceleași prevederi ca orice alt militar care a servit țara sub drapel.
 • Declarația lui Nicolae Ciucă a oferit lămuriri cu privire la pensia sa și a dezmințit zvonurile legate de valoarea acesteia. Liderul PNL și-a manifestat deschis transparența și i-a încurajat pe ceilalți militari să beneficieze de prevederile legale referitoare la pensiile lor.

  Pentru detalii complete despre această declarație și pentru interviul integral, puteți accesaaici.

  RELATED ARTICLES

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  General

  Recent Comments