Monday, July 22, 2024
HomeActualitateNeversea 2024: Record de Participanți și Moment Unice pe Scena Festivalului

Neversea 2024: Record de Participanți și Moment Unice pe Scena Festivalului

Neversea 2024: Record de Participanți și Moment Unice pe Scena Festivalului

Prima zi a festivalului Neversea a fost un adevărat triumf, deoarece peste 62.000 de participanți atât din țară, cât și din străinătate au invadat festivalul pentru a se bucura de spectacolele și experiențele oferite.

Aflat pe plaja din Constanța, Neversea este considerat cel mai mare festival de pe plajă din Europa și a început în forță anul acesta, atrăgând deja mii de fani entuziaști.

Pe scenele festivalului, artiști ca INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, dar și Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z au oferit momente de neuitat pentru fanii care așteptau cu nerăbdare întâlnirea cu aceștia.

Nick Carter, membru al celebrei trupe Backstreet Boys, a fost primit cu căldură de fani, iar hiturile sale au făcut furori pe scena Neversea, creând o atmosferă explozivă.

Bebe Rexha, prezentă pentru prima dată la festival, a fost impresionată de reacția publicului și a făcut show cu participarea activă a faniilor, creând momente de conexiune emoțională puternică.

DJ Snake a oferit un spectacol memorabil, cu un mix eclectic de piese ce au făcut furori pe scenele mari ale lumii.

INNA, îndrăgita artistă românească, a revenit pe scena Neversea, fiind copleșită de iubirea fanilor și de susținerea acestora. Invitații speciali ai artistei au completat un spectacol de excepție.

Pe lângă artiștii consacrați, și jucătoarele din Naționala de Fotbal Feminin au urcat pe scenă, fiind întâmpinate cu entuziasm și apreciere de către public. Gesturile lor au fost apreciate, subliniind importanța implicării femeilor în domenii diverse.

Neversea, supranumită Regina Festivalurilor, a marcat anul acesta o prezență puternică a energiei feminine în lineup-ul său, reflectând dorința de echitate și diversitate. Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României, a subliniat importanța unui spirit unit în sprijinirea valorilor comune.

Misiunea Neversea pentru acest an este de a promova prezența femeilor artiste în festival, inclusiv prin colaborarea acestora cu artiștii din lineup, oferind spectacole inedite și momente de neuitat.

Alături de Partydul Kiss FM, artiști precum Marusha N au adus și ei energie și entuziasm pe scena Neversea, consolidând atmosfera de petrecere și distracție.

Programul evenimentului continuă cu nume precum Altego, Antonia, Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka, asigurându-se că fiecare moment este plin de viață și muzică bună.

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, a fost unul din punctele de atracție ale festivalului, oferind un spectacol incendiar ce a încântat publicul cu hiturile sale de top și prezența sa carismatică pe scenă.

În fiecare zi de festival, apusurile și răsăriturile de la Neversea rămân momente speciale ce adună fanii pentru a dansa și a cânta alături de artiștii preferați, creând amintiri de neuitat.

Neversea, clasat pe locul 23 în topul DJ Mag, se mândrește cu o selecție de peste 100 de artiști care promit să ofere cele mai intense și captivante momente din istoria festivalului, consolidându-și reputația ca unul dintre cele mai mari evenimente muzicale de pe plajă din Europa.

Articolul Prima zi a festivalului Neversea a fost un succes a fost prezentat prima dată pe Dezvaluiri.Ro.

TAGS: Festival Neversea, Evenimente Muzicale, Artiști Internaționali, Performanțe Live, Energie Femina, Diversitate, Maluma, Reggaeton, Latino-pop, DJ Mag Top 100

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General