Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateNeversea 2022: Cea mai mare participare de până acum la festival!

Neversea 2022: Cea mai mare participare de până acum la festival!

Neversea 2022: Cea mai mare participare de până acum la festival!

A doua zi de festival Neversea a reprezentat un moment istoric pentru eveniment, atrăgând un număr record de peste 75.000 de fani entuziaști dornici să se bucure de magia celui mai mare festival de pe o plajă din Europa.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost show-ul incendiar al superstarului columbian MALUMA. Cu hituri precum “Felices Los Quatro”, “Hawai”, “Corazon”, “Vente Pa Ca” și multe altele, artistul a creat amintiri de neuitat și a transmis emoție pură publicului său numeros.

Emoționat de atmosfera fantastică din Constanța, Maluma a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie cu mulțimea adunată la concert, exclamând: “Woooow! Din Medellin în România!”

Don Diablo, un adevărat prieten al festivalului Neversea, a oferit publicului un set special, incluzând hituri precum “Queen of My Castle”, imnul Neversea 2024 și colaborarea cu INNA și Kris Kross Amsterdam.

Un alt moment surpriză a fost colaborarea dintre Gordo și Tinie Tempah pe scena Neversea, pregătind terenul pentru concertul spectaculos de astăzi.

Mahmut Orhan a revenit și el pe scena festivalului, încheind ziua cu succes și oferind o atmosferă de neuitat pe plaja de la malul mării.

Pe scena Daydreaming, Vintage Culture a fost sărbătorit cu bannere speciale cu ocazia zilei de naștere, un gest de apreciere din partea echipei Neversea pentru artist.

Antonia și Alex Velea au debutat cu succes pe scena Neversea, interpretând hituri precum “Vorbește lumea”, “Marabou”, “Jameia”, “Când soarele răsare” și “Din vina ta”, electrificând atmosfera și pregătind terenul pentru MALUMA.

De asemenea, momentul special în care Maya, fiica Antoniei, a urcat pe scenă alături de Alex Velea și dansatorii săi pentru piesa “Minim doi” a fost unul emotionant, captivant publicul prezent.

Pe scena The Ark, Deliric a susținut un concert alături de Muse Quartet, DOC, Silent Strike și Vlad Dobrescu, iar M.G.L. a prezentat în premieră piesa “Voila” cu Erika Isac, bucurând sufletele pasionaților de muzică.

Petrecerea continuă și astazi, in cea de-a treia zi de Neversea

Evenimentul Neversea 2022 atrage astăzi artiști de talie mondială precum Tinie Tempah, Dimitri Vegas, Alok, Salvatore Ganacci, Alina Eremia, Grasu XXL, Vescan, Guess Who, Paulina, Oscar, IAN, Netsky și Sebastian Legere, pregătindu-se pentru patru zile intense de muzică și distracție.

Euforia celor patru apusuri și răsărituri de la Neversea este palpabilă, promițând faniilor o experiență de neuitat alături de artiștii lor preferați.

Cu peste 1.2 milioane de participanți în cele 5 ediții de festival, Neversea a devenit un reper în peisajul muzical internațional, fiind clasat pe locul 23 în topul DJ Mag.

Cu o ofertă amplă de peste 100 de artiști și experiențe unice, Neversea 2022 promite o ediție de neuitat, aducând bucurie și energie pozitivă pe plaja din Constanța, fiind un eveniment de neratat pentru iubitorii muzicii și festivalurilor de vară.

Articolul Neversea apare prima dată în Ezs.Ro.

TAGS: Neversea, MALUMA, festival, muzică, concert, artiști, atmosferă, experiență, fan, record.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General