Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateNeti Sandu, Invitată lui Marius Manole într-o Ediție Specială a Emisiunii ”Întrebarea...

Neti Sandu, Invitată lui Marius Manole într-o Ediție Specială a Emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”

Neti Sandu, Invitată lui Marius Manole într-o Ediție Specială a Emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”

Neti Sandu va fi invitată specială în cadrul emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, găzduită de talentatul actor Marius Manole. Evenimentul va fi difuzat sâmbătă, într-o atmosferă plină de intrigă și emoție, pe micile ecrane de la ACASĂ. Celebrul realizator al rubricii de Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV va dezvălui detalii fascinante despre programul său zilnic, povestea pasionantă a evoluției sale în astrologie, precum și modul în care își gestionează timpul și energiile pentru a-și îndeplini cu succes pasiunea și responsabilitățile profesionale.

Experiența profesională a Neti Sandu se întinde pe o perioadă impresionantă de aproape 30 de ani, în care și-a clădit un program special și eficient. Fiecare zi începe la ora matinală de 2 a.m., fiind dedicată unui ritual matinal relaxant ce începe cu o ceașcă de cafea, urmată de o sesiune revigorantă de duș. Apoi, se pregătește temeinic pentru a străluci în fața camerei la PRO TV. După terminarea programului, se retrage acasă pentru a se odihni și a se alimenta corespunzător, permițându-și apoi timp pentru creație, scris și auto-analiză.

Când vine vorba de viața personală, Neti Sandu adoptă un stil de viață disciplinat și echilibrat. Cu o seriozitate admirabilă, mărturisește că se culcă devreme, în jurul orei 8 seara, evitând ieșirile în timpul săptămânii pentru a-și conserva energia și a-și menține concentrarea. În schimb, weekend-urile îi aduc momente de relaxare și socializare, în care se bucură de ieșiri la restaurante și alte activități recreative. Deși recunoaște că nu se aștepta ca viața să aibă acest ritm, Neti Sandu păstrează o deschidere și o curiozitate caracteristice, adaptându-se cu grație provocărilor și schimbărilor inerente ale timpului.

marius manole Neti Sandu, Invitată lui Marius Manole într-o Ediție Specială a Emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”
neti sandu Neti Sandu, Invitată lui Marius Manole într-o Ediție Specială a Emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”

Începuturile pasiunii sale pentru astrologie se leagă de o întâmplare captivantă, în care Neti Sandu a fost îndrumată spre această știință fascinantă de câteva colege cu care practica yoga. După ce a absolvit o facultate de Filologie și a activat în diverse domenii precum proiectare și biblioteconomie, viața a avut grijă să o confrunte și cu Revoluția, moment care i-a schimbat perspectiva și direcția de dezvoltare personală.

Cursurile de astrologie de la Grigore Preoteasa au reprezentat punctul de cotitură în viața sa, revelându-i un univers vast de cunoștințe și interpretări ale influenței astrelor asupra destinului uman. Inspirată și motivată de un profesor înțelept și pasionat, Neti Sandu a absorbit cu înflăcărare tot ce însemna această artă mistică: semnificația fiecărei planete, poziționarea lor în diverse zodii, înțelesul fiecăreia dintre cele 12 case astrologice și multe altele.

Determinarea surmontată de Neti Sandu a dus la o investiție considerabilă în propria ei educație și înțelegere a astrologiei, umplându-și locuința cu cărți specializate și petrecând ore în șir absorbind informații și conexiuni între diverse aspecte ale acestei discipline fascinante. Astfel, cunoștințele acumulate au reprezentat doar punctul de plecare pentru o carieră de succes în astrologie și pentru o implicare activă și inspirațională în viața publică și profesională.

Tags

Neti Sandu, Marius Manole, Întrebarea Mesei Rotunde, Horoscop, astrologie, PRO TV, emisiune, carieră

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General