Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportNelu Cortea refuză să mai apară la iUmor după succesul de la...

Nelu Cortea refuză să mai apară la iUmor după succesul de la America Express

Nelu Cortea refuză să mai apară la iUmor după succesul de la America Express

Nelu Cortea, actorul din Cluj cunoscut pentru succesul său în emisiunea America Express, a explicat recent motivul pentru care a decis să nu mai participe la iUmor. După ce a fost cooptat de producătorii emisiunii, Nelu a refuzat de trei ori ofertele Antenei 1, deoarece nu se simte în largul său în formatul show-ului și pe platoul de televiziune. Cu toate acestea, Antena 1 a încercat să îl ademenească cu alte proiecte, însă Nelu a rămas consecvent în decizia sa.

După experiența de succes din America Express, Nelu Cortea a declarat că nu își dorește neapărat să fie vedetă TV. Actorul și comedianul își găsește satisfacția în spectacolele live de stand-up comedy și în campaniile publicitare pe care le desfășoară în mediul online. Pentru el, notorietatea câștigată în America Express a fost suficientă pentru a-și consolida cariera și pentru a se bucura de un punct în viață foarte fericit.

Nelu Cortea a mulțumit producătorilor și telespectatorilor America Express pentru impactul pe care l-a avut acest show în cariera sa. Actorul a mărturisit că stand-up-ul și mediul online îi aduc mai multe satisfacții decât televiziunea, iar America Express i-a oferit o platformă excelentă pentru a-și promova talentul.

În cadrul unui podcast alături de Romică Țociu, Nelu Cortea a dezvăluit că nu s-a simțit niciodată confortabil și integrat la iUmor. Acesta a explicat că a fost tentat de o altă oportunitate în trustul Intact, dar a renunțat și la aceasta. Cu toate acestea, este recunoscător pentru faptul că iUmor i-a oferit o șansă să se exprime pe un platou de televiziune și să-și ofere umorul publicului larg.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, prietenul său și colegul din America Express, au reușit să câștige inimile publicului român prin umorul lor autentic și talentul lor în arta comediei. Cei doi au reprezentat ceva special pentru Cortea, deoarece au avut ocazia să lucreze împreună în cadrul show-ului care le-a adus celebritatea.

Pe lângă cariera sa în stand-up comedy, Nelu Cortea are un trecut interesant în făcutul de veioze. Chiar dacă a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul UNATC, Cortea a avut o perioadă în care a specializat în realizarea veiozelor din diverse materiale precum copaci, beton sau sticle. Această experiență l-a făcut să glumească cu prietenul său, Cătălin Bordea, spunând că și-a pregătit terenul pentru cazul în care cariera sa de actor ar fi avut eșecuri.

Sursa:

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments