Friday, June 21, 2024
HomeSportNeil Lennon, primul antrenament la Rapid: Cătălin Cîrjan, prezent pe teren! Câți...

Neil Lennon, primul antrenament la Rapid: Cătălin Cîrjan, prezent pe teren! Câți jucători a avut sub comanda sa nord-irlandezul

Rapid București a șocat prin aducerea unui antrenor tehnician titrat, anume nord-irlandezul Neil Lennon. Rezultatele dezastruoase din play-off l-au făcut pe Dan Sucu să apeleze la serviciile altor tehnicieni decât cei vehiculați.

Primul antrenament sub Neil Lennon

Rapid București s-a renunit, după un sezon complet dezastruos, unde speranțele giuleștenilor s-au năruit complet. Neil Lennon a avut sub comanda sa un număr de 27 de jucători, șase fiind învoiți de club.

Bucureștenii au avut cinci portari la reunire, printre care Marian Aioani, care a revenit după accidentare. Celelalte nume au fost Virgil Drăghia, Adrian Briciu, Codruț Sandu. Bogdan Ungureanu, câștigul Rapidului din acest sezon, a fost învoit.

La capitolul fundași, giuleștenii l-au avut în prim-plan pe căpitanul Cristian Săpunaru, ajuns la 40 de ani. Printre ceilalți s-au numărat Paul Iacob, inamicul tribunelor, Răzvan Onea, Andrei Borza, Christopher Braun sau Robert Bădescu, plus Cristian Ignat, revenit după împrumut.

Inflație de mijlocași

Mijlocul a prezentat o inflație crasă pentru giuleșteni, care au avut nu mai puțin de 13 nume, plus patru învoiți. Printre cei prezenți au fost Kait, Emmers, Oaida, Papeau, Petrila, Funsho, Dănilă, Gabriel Gheorghe.

Interesant este că a fost prezent și Cătălin Cîrjan, care s-a despărțit oficial de Arsenal și căruia îi va expira împrumutul la Rapid la finalul acestei luni. Printre învoiți s-au numărat Hasani, noul-venit Gojkovic, Djokovic sau Cepoi. De asemenea, Pănoiu, Micovschi, Vulturar și Rareș Pop au revenit după împrumuturile la U Cluj și UTA.

Atacul are nevoie de întăriri

Rapidiștii pare că au nevoie cruntă de atacanți, deși se zvonește că Albion Rrahmani va pleca și el pe o sumă record. Printre cei prezenți au fost doar Burmaz, El Sawy sau Stan, revenit de la Mioveni, care nu par soluțiile dorite.

Conform mesajului rapidiștilor, cei învoiți vor veni sub comanda antrenorului Neil Lennon în perioada următoare. Este de așteptat că Rapid să facă transferuri, având în vedere investiția uriașă în antrenorul nord-irlandez.

Multe nume au fost zvonite că vor sosi la Rapid, majoritatea fiind foști elevi ai lui Neil Lennon în Scoția. Rămâne de văzut ce transferuri va efectua clubul, care recent l-a vândut pe Krasniqi la Sparta Praga.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General