Sunday, June 23, 2024
HomeSportNeil Lennon, discurs motivațional înaintea primului antrenament de la Rapid: „Necesită multă...

Neil Lennon, discurs motivațional înaintea primului antrenament de la Rapid: „Necesită multă disciplină, sacrificiu, dedicare și talent“

Dan Șucu a șocat prin alegerea lui de a aduce un tehnician străin titrat, pe numele lui Neil Lennon. Alegerea contravine multor voci din Giulești, care îi doreau pe Marius Șumudică sau Mircea Lucescu.

Neil Lennon, discurs de antrenor experimentat

Nord-irlandezul a condus primul antrenament al Rapidului, având sub comanda sa un număr impresionant de jucători. Neil Lennon a început antrenamentul printr-un discurs motivațional demn de vestul fotbalistic.

”Ultimul sezon s-a dus! Sunt onorat să fiu managerul vostru, noul vostru antrenor. Este o mare onoare pentru mine, sunt nerăbdător să lucrăm. Și nu în ultimul rând să ne propunem să câștigăm campionatul. Este destul de muncă și va fi greu.

Necesită multă disciplină, sacrificiu, dedicare și talent. Voi aveți talent. Voi aveți talent însă va fi nevoie să completăm celelalte componente”, a mai afirmat Lennon, chiar înainte de antrenament, conform Digisport.

Antrenament cu inflație de jucători

Neil Lennon a condus primul antrenament al clublui, având la dispoziție 27 de jucători prezenți astăzi, 10 iunie. Însă, numărul nu este complet, întrucât mai lipsesc șase jucători din efectivul Rapidului.

Printre cei invoiti s-au aflat Bogdan Ungureanu, portarul-câștig al Rapidului sau noul venit Gojkovic. De asemenea, Damian Djokovic sau Albion Rrahmani, alături de alți puști din academie, nu au putut veni.

Lotul Rapidului a surprins și prin prezența lui Cătălin Cirjan, care încă se află sub contract cu clubul. Dat afară de Arsenal, tânărul de 21 de ani este jucătorul giuleștenilor până pe data de 30 iunie.

La Rapid au loc deja mișcări de trupe, plecând deja câțiva jucători care nu au prins foarte multe minute. Însă, șocul este plecarea lui Ermal Krasniqi de la Rapid către cehii de la Sparta Praga, pentru două milioane de euro.

Alt kosovar s-ar putea să îl urmeze în vestul Europei, anume atacantul-revelație Albion Rrahmani, dorit de Glasgow Rangers. Conform zvonurilor, atacantul kosovar ar avea oferta de șase milioane de euro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General