Friday, June 21, 2024
HomeSportNea Rață, personajul iubit de români, face bani din afaceri agricole

Nea Rață, personajul iubit de români, face bani din afaceri agricole

Nea Rață, personajul iubit de români, face bani din afaceri agricole

Popularul Nea Rață, cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Ferma Vedetelor, a dispărut de pe micile ecrane, dar a continuat să facă bani frumoși din afacerile agricole pe care le deține.

Îndrăgitul gospodar a ales să-și dedice timpul și energia în agricultură, practicând meseria sa de o viață. Departat de luminile reflectoarelor, Florin Rață, pe numele său complet, locuiește într-o comună din Constanța, unde deține propria fermă.

Așadar, fostul concurent de la Ferma Vedetelor nu s-a lăsat doar cu faima obținută în televiziune, ci a investit sume mari de bani în utilaje agricole și este implicat în multiple roluri în cadrul fermei pe care o deține. Pe lângă a fi administrator, Nea Rață îndeplinește și funcțiile de paznic și tractorist.

Mândru de munca sa, gospodarul nu ezită să conducă el însuși utilajele agricole, deținând atestatul profesional și permisul pentru a conduce tractorul. Nu doar în Constanța are afaceri în domeniul agricol, ci și în localitatea Movilița, unde deține o fermă de utilaje.

Soția lui Nea Rață, alături de familia în muncă și în vacanțe

Nu doar Nea Rață a fost apreciat de public, ci și soția sa, care a câștigat și ea simpatia concurenților de la Ferma Vedetelor prin trimiterea de preparate delicioase în emisiune. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au doi copii, Maria și Bogdan, care îi ajută pe părinți în munca la fermă.

Recent, soții Rață au avut ocazia să călătorească în Egipt și în Kenya, unde au trăit experiențe unice și au vizitat rezervații de animale. Totuși, aceștia nu au putut să nu observe și să fie marcați de sărăcia în care trăiesc oamenii din aceste regiuni.

Deși nu se simte neapărat atras de revenirea pe micile ecrane, Nea Rață nu exclude posibilitatea de a apărea într-o emisiune, în cazul în care i se va oferi o propunere interesantă. În prezent, Florin Rață se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea fermelor sale împreună cu fiul său, Bogdan.

Cu privire la vacanța petrecută în Kenya, Nea Rață a declarat: “Erau foarte săraci, oamenii pe acolo aveau 50 de dolari salariu… Mi-a părut rău de ei. Dar noi ne-am distrat, am stat la plajă şi am vizitat rezervaţii de animale. Am văzut familii de lei, de tigri. Am văzut cum tigrii fugeau după antilope sau bivoli şi le prindeau, am văzut şi maimuţe, girafe, am fost în junglă noaptea şi am avut parte de nişte privelişti cum nu ne aşteptam. A fost o altfel de experienţă şi de data aceasta am fost fără copii. (…) O să o iau de la capăt, mă odihnesc o zi după zbor şi mă apuc din nou de lucru împreună cu fiul meu Bogdan. Cât despre întoarcerea în televiziune, mai vedem ce va fi, nu ţin neapărat să revin pe micile ecrane, dar dacă mi se face o propunere interesantă poate că nu o să o refuz””.

Dacă doriți să citiți mai multe articole despre Nea Rață și alte subiecte interesante, accesați următorul link.

TAGS: Nea Rață, Ferma Vedetelor, agricultură, afaceri agricole, fermă, Constanța, utilaje agricole, Kenya, Egipt

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General