Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateNaționala României a plecat la Euro 2024. Jucătorul-surpriză din delegația tricoloră

Naționala României a plecat la Euro 2024. Jucătorul-surpriză din delegația tricoloră


Lotul României a plecat, luni 10 iunie, în Germania, cu o aeronavă charter a companiei Tarom, în Germania, la EURO 2024 (14 iunie-14 iulie), informează Agerpres. Din delegația tricoloră face parte și mijlocașul Olimpiu Moruțan, indisponibil pentru turneul final din cauza unei accidentări suferite la echipa de club, Ankaragücü, dar care a cotribuit la calificare.


Alături de lotul de 26 de jucători, anunţat de selecţionerul Edward Iordănescu, în avionul pentru Germania s-a aflat şi mijlocaşul Olimpiu Moruţan, 25 de ani, care este accidentat. El a fost invitat de conducerea FRF să se alăture delegaţiei „pentru a le oferi colegilor săi sprijin moral şi a-şi arăta susţinerea pe timpul competiţiei”.


Pe Aeroportul „Henri Coandă”, jucătorii au fost întâmpinaţi de 30 de copii îmbrăcaţi în echipamentul echipei naţionale. „Tricolorii” s-au fotografiat cu ei şi le-au oferit autografe.


Duminică, înainte de a pleca în Germania, românii au vizionat filmul „În inima naționalei”, istoria filmată a calificării lor la turneul final.


Delegaţia României va fi cazată pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Würzburg, un oraş de aproximativ 130.000 de locuitori.


Naţionala va fi cazată la hotelul Melchior Park, de 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României.


Foto: Dumitru Angelescu


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General