Sunday, June 23, 2024
HomeSportN-a fost nevoie de VAR! Arbitrul Iulian Călin, spulberat în alegerile pentru...

N-a fost nevoie de VAR! Arbitrul Iulian Călin, spulberat în alegerile pentru primăria Ștefănești

Alegerile locale au însemnat mult pentru lumea sportului, într-o eră care pare că respiră prin bani publici. Cluburile mici din eșaloanele inferioare au stat cu sufletul la gură pentru a afla de cine le depinde soarta.

Rezultat zdrobitor pentru Iulian Călin

Arbitrajul este o a doua meserie pentru majoritatea celor care sunt prezenți în SuperLiga, iar unul dintre ei a țintit la scaunul de primar. Iulian Călin a fost prezent pe buletinele de vot ale oamenilor duminică, 9 iunie.

În vârstă de 36 de ani, Iulian Călin a vrut să devină primarul din SuperLiga, dar a eșuat lamentabil. Arbitrul a candidat pentru funcția de primar în comuna argeșeană Ștefănești, dar a fost zdrobit de contracandidat.

Iulian Călin a obținut doar 14,42% dintre voturile alegătorilor din comuna argeșeană, mult sub primarul actual. Nicolae Velcea a obținut o victorie lejeră, având un scor de 63,96% din preferințele argeșenilor.

Alina Gorghiu, președinta filialei PNL Argeș, a fost o aprigă susținătoare a arbitrului din SuperLiga. Iulian Călin n-a avut nicio șansă, astfel că va rămâne cel puțin pentru următorii patru ani arbitru.

Câștigătorul a avut un discurs la miez de noapte

Nicolae Velcea a obținut un nou mandat al primăriei Stefanestiului, revendicând victoria după finalul scrutinului. Vechiul și noul primar a avut un discurs de mulțumire la adresa locuitorilor care i-au dat votul.

 „Vă mulțumesc că ați ieșit în număr mare la vot, o prezența de aproape 50% și ați dat un vot pentru viitorul orașului nostru, al județului dar și al României la nivel european. De asemenea, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul dumneavoastră de încredere.

Mulțumesc în egală măsură și celor care au avut alte opțiuni politice. Mulțumesc și contracandidaților mei pentru o campanie corectă și sunt sigur că vom avea o bună colaborare în Consiliul Local.

Vă asigur de buna mea credință, de toată implicarea și eforturile mele și ale echipei, care vor fi puse în slujba dumneavoastră și a dezvoltării orașului Ștefănești!”, a spus Nicolae Velcea, primarul comunei.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General