Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportMourinho, pe cale de a deveni cel mai bine plătit antrenor din...

Mourinho, pe cale de a deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

Mourinho, pe cale de a deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

Jose Mourinho a plâns în momentul despărțirii de Roma, dar își va găsi liniștea financiară în următoarea perioadă. În urma rezilierii contractului, el va primi deja o sumă importantă de bani de la echipa italiană. Cu toate acestea, marele câștig se pregătește să vină din Arabia Saudită.

Jose Mourinho pregătește plecarea în Arabia Saudită cu o ofertă financiară incredibilă

Potrivit informațiilor furnizate de Turki Alghamdi, un cunoscut jurnalist sportiv arab, Jose Mourinho ar fi deja ajuns la un acord cu clubul Al Shabab din Arabia Saudită. Clubul este pregătit să ofere antrenorului portughez o sumă uriașă de 50 de milioane de euro pe sezon, făcându-l astfel cel mai bine plătit antrenor din lume.

Anul trecut, Diego Simeone era cel mai bine plătit antrenor din lume, primind un salariu de 34 de milioane de euro pe sezon. Cu toate acestea, el a acceptat o reduceră substanțială a salariului în noiembrie 2023. Astfel, Pep Guardiola a devenit cel mai bine plătit antrenor, cu un salariu anual de aproximativ 23 de milioane de euro. Cu oferta din Arabia Saudită, Mourinho ar depăși toate aceste cifre impresionante.

Debutul lui Jose Mourinho la Al Shabab va fi unul incendiar

Potrivit informațiilor furnizate de Turki Alghmadi, se așteaptă ca Mourinho să semneze contractul cu Al Shabab după primirea acordului din partea Ministerului Finanțelor din Arabia Saudită. Primul meci al echipei din 2024 va avea loc pe 15 februarie împotriva lui Damac, antrenată de Cosmin Contra și în care evoluează Nicolae Stanciu. Apoi, pe 22 februarie, Al Shabab va întâlni pe teren propriu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Misiunea lui Mourinho la Al Shabab va fi una dificilă, deoarece echipa ocupă locul 11 în clasament, cu doar 21 de puncte acumulate în primele 19 etape. Cu toate acestea, antrenorul portughez are jucători cu experiență în Europa în lotul său, cum ar fi Yannick Carrasco, Ever Banega și Roman Saiss.

În cazul în care mutarea în Arabia Saudită nu se va concretiza, Mourinho are și alte opțiuni în Europa. Newcastle United și Chelsea au fost menționate ca posibile destinații pentru o revenire în Premier League. În plus, Napoli și FC Porto sunt două echipe care și-ar dori serviciile lui Mourinho.

Jose Mourinho are opțiuni multiple și în Europa

Chiar dacă varianta din Arabia Saudită pare cea mai probabilă, Jose Mourinho are și alte variante în cazul în care mutarea nu se va materializa. Trecutul său în fotbalul englez îl recomandă pentru a reveni în Premier League, iar echipele ca Newcastle United și Chelsea ar putea fi interesate de talentul său. De asemenea, o revenire în Serie A la Napoli sau FC Porto ar fi, de asemenea, posibilă.

În concluzie, Mourinho se află într-o poziție privilegiată, având multiple opțiuni pentru a-și continua cariera de antrenor. Indiferent de calea pe care o va alege, este clar că el va fi unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din lume.

TAGS: Jose Mourinho, Al Shabab, Arabia Saudită, fotbal, Premier League, Napoli, FC Porto
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments