Tuesday, April 16, 2024
HomeSportMotivul tragic al sinuciderii tânărului din Slatina

Motivul tragic al sinuciderii tânărului din Slatina

Motivul tragic al sinuciderii tânărului din Slatina

Anchetatorii au dezvăluit astăzi faptul că tânărul care s-a sinucis în zona Clubului Nautic din Slatina era Mihai Chiriță, un bărbat de doar 27 de ani, originar din Piatra-Olt. Potrivit informațiilor obținute până în acest moment, tragedia s-ar fi produs în urma unei certe aprinse cu părinții săi, declanșată de pierderea unei sume importante de bani la păcănele.

Dependența de jocurile de noroc, motivul incredibil al gestului său

Potrivit celor mai apropiați prieteni, Mihai se confrunta cu o dependență severă de jocurile de noroc, în special de păcănele, iar acest lucru l-a adus într-o situație financiară extrem de precară. De-a lungul timpului, acesta și-a acumulat datorii imense, iar starea financiară dificilă i-a adus numeroase conflicte cu părinții săi.

În ziua fatidică, Mihai ar fi pierdut o sumă considerabilă de bani la un cazinou din Piatra-Olt, iar acest lucru i-a amplificat frustrările și neputința. Ajuns acasă, a izbucnit o ceartă violentă cu părinții săi, care nu au putut realiza până în ultimul moment cât de grav era afectat fiul lor de această dependență. Într-un moment de disperare, Mihai a luat decizia ireversibilă de a-și pune capăt zilelor.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele din anchetă, tânărul s-a îmbarcat în mașină și s-a deplasat în Slatina. Acolo, acesta s-a plimbat pe digul de pe marginea Oltului, până când și-a găsit un moment de liniște în care să-și execute nefirescul plan. A oprit mașina, a coborât și s-a aruncat în apă, în fața ochilor turiștilor și localnicilor aflați în zonă.

Pentru Mihai, drumul sinuciderii a fost presărat cu o serie de decizii greu de înțeles și acceptat de către cei care l-au cunoscut. Dependenta de jocurile de noroc l-a împins la neglijarea responsabilităților sale și la acumularea unor datorii pe care nu le mai putea gestiona. Cu toate acestea, persoanele care l-au cunoscut îl descriu pe Mihai ca fiind un tânăr respectuos, cu o conduită exemplară și un caracter apreciat de toți cei din jurul său.

Primarul din Piatra-Olt, Nicușor Rada, a reacționat cu tristețe la vestea sinuciderii lui Mihai și a afirmat că tânărul provenea dintr-o familie respectabilă și că nu existau semne exterioare ale problemelor cu care acesta se confrunta. Cu toate acestea, primarul recunoaște că nu sunt cunoscute încă detalii despre relația lui Mihai cu sălile de jocuri de noroc din oraș.

O încercare de salvare în van

După ce a fost anunțată dispariția lui Mihai și semnalul de alarmă a fost tras de către părinții sa, forțele de intervenție s-au mobilizat rapid pentru a găsi tânărul și a-l aduce înapoi în siguranță. Pompierii au fost primii ajunși la fața locului și au solicitat sprijinul unei autospeciale pentru scafandri, precum și a unei echipe SMURD specializate în intervenții complexe.

La scurt timp de la începerea operațiunii de căutare, corpul lui Mihai a fost descoperit în apele Oltului, la câțiva metri distanță de mal și la o adâncime de trei metri. Echipele medicale au intervenit imediat și au încercat să-l resusciteze pe tânăr timp de o oră și jumătate, însă toate eforturile au fost în zadar. Cu durere în suflet, medicul a declarat decesul tânărului la ora 20.40.

Politiștii au deschis un dosar penal în acest caz și vor continua cercetările pentru a stabili toate împrejurările tragice care au dus la sinuciderea tânărului Mihai. Până în prezent, autoritățile au pus bazele unei anchete solide pentru a se clarifica mai bine motivul pentru care acesta a recurs la acest gest nefericit.

TAGS: Clubul Nautic din Slatina, Mihai Chiriță, sinuciderii, Slatina, dependența de păcănele, datorii, ceartă cu părinții, cazino, resuscitare
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments