Tuesday, April 16, 2024
HomeSportMotanul pe nume Foccacia devine vedetă pe Tik-Tok după un gest neașteptat

Motanul pe nume Foccacia devine vedetă pe Tik-Tok după un gest neașteptat

Motanul pe nume Foccacia devine vedetă pe Tik-Tok după un gest neașteptat

Un motan pe nume Foccacia a devenit popular pe rețelele de socializare după ce a făcut un gest neașteptat pentru stăpâna lui. Femeia s-a amuzat teribil când i-a descoperit fapta și l-a postat pe Tik-Tok. În același timp, s-a îngrijorat pentru starea lui.

Pisicile și curiozitatea lor pot aduce și consecințe neplăcute

Este binecunoscut faptul că pisicile sunt niște ființe curioase, dar uneori acest lucru poate fi periculos pentru ele. Motanul Foccacia a simțit pe pielea lui acest aspect, când într-o zi a descoperit o pungă cu mâncare și a decis să o exploreze.

Stăpâna lui Foccacia, Sulaiha Muljono, a povestit pe Tik-Tok episodul amuzant din viața motanului său. În timp ce ea se afla în baie, Foccacia, încercând să-și satisfacă curiozitatea, a deschis punga și a mâncat tot ce se afla în ea, inclusiv o plantă numită cătușnică.

Cătușnica este cunoscută și sub numele de “planta mâței”, datorită mirosului său specific care este deosebit de atrăgător pentru pisici. Cu toate acestea, consumul excesiv de cătușnică poate avea efecte neașteptate.

Pisicile care consumă cantități mari de cătușnică pot deveni agitate, jucăușe și pot să sară în mod repetat. Uneori, efectele pot fi chiar și de amorțeală sau de liniște excesivă. Astfel, Foccacia a simțit și el unele efecte ciudate după ce a gustat din această plantă.

Motanul Foccacia intră într-o stare de euforie

Sulaiha Muljono a observat că motanul său își avea privirea adâncă și era puțin confuz. Clipea încet, având aparența unei stări de somn, iar acest lucru a provocat amuzamentul stăpânei. Ea era obișnuită cu energia și jucăușenia exuberantă a motanului Foccacia, dar acum acesta părea ca și cum ar fi intrat într-o lume proprie.

”Stătea acolo și se uita în gol și la mine pentru perioade mai lungi de timp decât în mod normal, își clipea ochii încet. A fost amuzant și știam că, în cele din urmă, va reveni la normal! E în general foarte hiperactiv, plin de energie, un pisoi pe cât se poate de obișnuit.” a declarat Sulaiha Muljono, amuzată de comportamentul motanului său.

Filmarea postată de Sulaiha Muljono pe Tik-Tok a devenit virală, acumulând peste 800.000 de vizualizări și peste 191.000 de aprecieri. În înregistrare se poate vedea cum Foccacia privește atent mișcările degetelor de la mâna stăpânei sale, cu o expresie de uluire și fascinație.

TAGS: pisici, socializare, Tik-Tok, motan, cătușnică
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments