Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateMoștenitorul miliardar Anant Ambani se pregătește pentru nunta sa de lux cu...

Moștenitorul miliardar Anant Ambani se pregătește pentru nunta sa de lux cu Radhika Merchant

Moștenitorul miliardar Anant Ambani se pregătește pentru nunta sa de lux cu Radhika Merchant

Moștenitorul miliardar Anant Ambani se pregătește pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente din India: nunta sa cu iubita sa, Radhika Merchant. Ceremonia se anunță a fi una grandioasă, fiind considerată nunta anului în India și captând atenția publicului internațional, conform informațiilor furnizate de CNN.

Nunta acestui cuplu va avea loc în perioada cuprinsă între 12 și 14 iulie, având ca locație Mumbai, la reședința părinților lui Anant, Mukesh și Nita Ambani, precum și la Jio World Convention Centre, deținut de familie și cu o capacitate impresionantă de peste 16.000 de persoane.

Ambani și Merchant au fost protagonistii unor evenimente de pre-nuntă desfășurate anterior în orașul Jamnagar și pe o croazieră luxoasă pe Marea Mediterană, atrăgând atenția unor personalități notabile din mediul afacerilor și al divertismentului.

Cine sunt mirii

Anant Ambani, în vârstă de 29 de ani, este fiul cel mai mic al celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, un magnat cu o avere considerabilă estimată la 118 miliarde de dolari. Tânărul este implicat activ în extinderea sectorului energetic al companiei de familie, Reliance Industries.

Radhika Merchant, în vârstă tot de 29 de ani, este fiica magnatului farmaceutic Viren Merchant și activează în compania acestuia, Encore Healthcare. Ea s-a remarcat ca absolventă a Universității din New York și a atras atenția publicului prin povestea sa de dragoste cu Anant.

Cum se va desfășura nunta

În conformitate cu tradițiile hinduse, nunta cuplului a fost planificată pe baza zilelor norocoase determinate de astrologie. Ceremoniile hinduse sunt recunoscute pentru complexitatea lor și pentru desfășurarea pe mai multe zile.

Evenimentele nupțiale includ ritualuri tradiționale precum ceremonia haldi, ce implică aplicarea pastei de turmeric, și mehndi, unde henna este aplicată pe mâini, simbolizând frumusețea și norocul. Înainte de ziua cea mare, sangeet-ul adună invitații pentru seri pline de dans și voie bună.

Manish Malhotra, renumit designer indian, a fost desemnat director de creație al nuntii, colaborând cu diverși artiști și furnizori pentru a da viață viziunii cuplului în cadrul evenimentului.

Ținutele mirilor

Se așteaptă ca Anant și Radhika să impresioneze cu ținute care pun în valoare meșteșugurile indiene, textilele specifice și simbolurile tradiționale. La evenimentele pre-nunta, cei doi au întruchipat rafinamentul și eleganța, purtând creații ale unor designeri renumiți precum Malhotra, Sabyasachi Mukherjee sau Tarun Tahiliani.

Radhika Merchant a strălucit în două lehengas impresionante, decorate cu cristale Swarovski și muncite cu migală ore în șir. Ea a surprins publicul purtând o rochie Versace customizată în nuanțe de roz, inspirată de ținuta purtată de Blake Lively la Met Gala.

Manish Malhotra a dezvăluit că echipa sa a investit luni de muncă meticuloasă pentru a crea ținute de excepție pentru nunta care se apropie, punând în valoare tradițiile indiene și eleganța modernă a mirilor.

Critici și acțiuni caritabile

Evenimentul fastuos al nunții a stârnit de asemenea critici legate de disproporția dintre ostentația acestei ceremonii și realitatea sărăciei din India. În această optică, familia Ambani a organizat un eveniment caritabil pentru 50 de cupluri nevoiașe, oferindu-le bijuterii, produse utile și alimente pentru un an.

Sectorul nunților din India, evaluat la miliarde de dolari, reprezintă o importantă industrie care angajează milioane de oameni, dar care, în același timp, provoacă și dezbateri despre distribuția inegală a bogăției și costurile excesive ale ceremoniilor.

Prim-ministrul Narendra Modi a inițiat o campanie intitulată „Căsătorit în India”, cu scopul de a încuraja cheltuielile în țară și de a sprijini economia locală, constientizând necesitatea de echilibrare a festivităților cu asistență socială solidară.

Foto: Profimedia

TAGS:

Anant Ambani, Radhika Merchant, nunta de lux, cuplu celebru, nunta în India

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General