Tuesday, April 16, 2024
HomeSportMonica Tatoiu și soțul ei se ceartă din cauza subiectelor politice

Monica Tatoiu și soțul ei se ceartă din cauza subiectelor politice

Monica Tatoiu și soțul ei se ceartă din cauza subiectelor politice

Faimoasa Monica Tatoiu a dezvăluit recent motivul din spatele certurilor cu soțul ei, Victor Tatoiu. Cei doi au o căsnicie de peste 40 de ani și sunt considerați unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Totuși, în ultima vreme, subiectele politice au stârnit conflicte în relația lor.

Într-un interviu acordat unei emisiuni TV, Monica Tatoiu a menționat că recent au împlinit 41 de ani de căsnicie. De-a lungul timpului, au avut certuri din diverse motive, însă în ultima perioadă subiectele care cauzează altercații s-au schimbat. Aceste neînțelegeri recente au pornit de la conflictul dintre Ucraina și Rusia, dar și de la tensiunile dintre Israel și Hamas.

Fosta afaceristă, în vârstă de 67 de ani, a devenit cunoscută pentru natura sa extrovertită și pentru faptul că dezvăluie detalii intime despre viața sa și despre relația cu soțul ei. Monica Tatoiu recunoaște faptul că certurile cu Victor Tatoiu se bazează pe diferite opinii politice și că, uneori, nu poate ajunge la o concluzie cu el decât prin intermediul instanței.

Monica Tatoiu a adăugat că nu se plictisește niciodată cu soțul ei și că, de-a lungul acestor patru decenii de căsnicie, au existat momente de tensiune care s-au rezolvat în dormitor, însă subiectele politice sunt mai greu de soluționat și pot ajunge până la tribunal.

Alegeri personale în privința somnului

Într-un alt interviu, Monica Tatoiu a dezvăluit că ea și soțul ei dorm separat, nu pentru că nu se mai înțeleg, ci pentru că își doresc fiecare mai mult spațiu personal. Ambii au dezvoltat o rutină proprie în ceea ce privește orele de somn și de trezire, motiv pentru care au decis să doarmă în camere separate.

Monica Tatoiu a explicat că se culcă în jurul orei 10, 11 sau chiar la 1 noaptea, în timp ce soțul ei preferă să doarmă de la ora 9 și se trezește la ora 6 dimineața. La vârsta de 67 de ani, au înțeles că nu mai au plăcerea de a se deranja unul pe celălalt și că este mai bine să se întâlnească dimineața, la cafea.

Această decizie nu a afectat relația lor și Monica Tatoiu a subliniat că se bucură de fiecare moment petrecut împreună cu soțul ei, chiar dacă nu mai dorm în același pat. Cei doi au un copil împreună, pe nume Victor Tatoiu Jr., care locuiește în SUA.

Monica Tatoiu, o viață plină de experiențe

Monica Tatoiu și Victor Tatoiu s-au căsătorit în anul 1988, iar de atunci au creat o viață frumoasă împreună. Înainte de a-l întâlni pe Victor, Monica Tatoiu a mai avut două căsătorii. Cu toate acestea, relația actuală este una solidă și plină de experiențe împărtășite.

Monica Tatoiu s-a remarcat în lumea afacerilor și a devenit un personaj foarte cunoscut publicului român. Cu fiecare apariție în mediul media, ea își dezvăluie poveștile și anecdotel despre căsnicia sa și viața personală. Chiar dacă există neînțelegeri pe anumite subiecte, Monica Tatoiu și Victor Tatoiu reușesc să mențină o relație armonioasă și să își ofere unul altuia spațiul necesar pentru dezvoltarea personală.

Despre certurile legate de subiectele politice și altele

Conflictul dintre Ucraina și Rusia, precum și tensiunile din Orientul Mijlociu, cum ar fi cele dintre Israel și Hamas, sunt subiecte care au stârnit controverse și în interiorul cuplului Monica Tatoiu și Victor Tatoiu. Deși au opinii diferite, aceste discuții acide nu le afectează căsnicia în mod negativ și ei reușesc să găsească întotdeauna o modalitate de a-și exprima argumentele și de a căuta soluții.

Monica Tatoiu a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unui interviu acordat unei emisiuni de televiziune. Ea a subliniat faptul că certurile de pe plan politic nu se rezolvă la fel de ușor ca cele de la nivel personal și pot ajunge chiar în instanță. Cu toate acestea, ea a asigurat că nu se plictisește niciodată în compania soțului ei și că fiecare zi alături de el este o experiență de neuitat.

Aprecieri și experiențe comune

Monica Tatoiu și Victor Tatoiu au petrecut împreună o mare parte din viață și fiecare moment împreună se adaugă la întregul tablou al căsniciei lor. Cei doi au trecut prin multe provocări și obstacole, însă determinarea și dragostea pe care o au unul față de celălalt i-au ajutat să depășească orice obstacol.

Pe lângă certurile pe teme politice, Monica Tatoiu și Victor Tatoiu au reușit să își construiască o relație plină de trăiri și experiențe frumoase. Dragostea lor pentru animale i-a adus împreună în fiecare seară, când se culcă în pat alături de pisicile lor. Aceste momente de liniște și fericire contribuie la menținerea legăturii lor puternice și la crearea unei atmosfere armonioase în cuplu.

Conclusion

Monica Tatoiu și soțul ei, Victor Tatoiu, reprezintă un exemplu de cuplu solid și rezistent în fața provocărilor. Deși au certuri, acestea nu își pun în pericol relația și ei reușesc mereu să găsească un echilibru în viața lor de cuplu. Fiecare zi petrecută împreună este o aventură plină de experiențe și reprezintă o dovadă a dragostei puternice pe care o au unul față de celălalt.

TAGS: Monica Tatoiu, Victor Tatoiu, certuri, căsnicie indelungată, conflict Ucraina-Rusia, conflict Israel-Hamas, relație armonioasă, dormit separat, rutină proprie, Victor Tatoiu Jr., experiențe comune

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments