Monday, June 24, 2024
HomeSportMonica Tatoiu se pregătește pentru o intervenție chirurgicală de urgență

Monica Tatoiu se pregătește pentru o intervenție chirurgicală de urgență

Monica Tatoiu se pregătește pentru o intervenție chirurgicală de urgență

Monica Tatoiu, fosta patroană a unui renumit lanț de cosmetice și cunoscută femeie de afaceri, se află în pregătiri pentru a intra în sala de operații în următoarele zile. Numele său este asociat acum cu problemele de sănătate și necesitatea unei intervenții chirurgicale.

O intervenție necesară

Cu toate că este o personalitate puternică și independentă, Monica Tatoiu se confruntă cu probleme la genunchi care necesită o intervenție chirurgicală. Aceasta a anunțat că va fi supusă unei operații de urgență, iar aceasta va avea loc în curând.

Conform informațiilor oferite, intervenția chirurgicală este programată pentru data de luni, 12 februarie 2024. Aceasta va primi o proteză realizată în Elveția, care va ajuta la rezolvarea problemei sale de sănătate.

Moment dificil și decizie personală

Intrând în detalii, Monica Tatoiu a vorbit într-un interviu despre problemele pe care le întâmpină și despre decizia de a merge pe cont propriu la clinica medicală în care va avea loc intervenția chirurgicală. Fosta afaceristă nu dorește să fie însoțită de nimeni și preferă să se descurce singură în această situație dificilă.

Este important de menționat că în perioada internării, Monica Tatoiu nu va putea fi contactată telefonic, însă se arată încrezătoare că totul va decurge bine și se recuperează rapid după operație.

O experiență deja cunoscută

Nu este pentru prima dată când Monica Tatoiu se confruntă cu o intervenție chirurgicală. Soțul său a trecut prin aceeași experiență în trecut, fiind supus unei intervenții similare la același medici. După ce va trece prin această operație, fosta afaceristă își dorește să aibă parte de liniște și timp de refacere în tihnă.

Este important de menționat că aceasta a mai avut și o intervenție chirurgicală la șold în trecut. Operația la genunchi reprezintă însă o nouă tehnologie, care permite recuperarea mai rapidă a pacientului. Aceasta este o veste îmbucurătoare pentru Monica Tatoiu, care a avut ocazia să probeze această tehnică eficientă pe propriul soț.

“Mă duc duminică, îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine. Le-am interzis tuturor, mă duc singură. Sunt ca eschimoșii, când am o problemă, o rezolv singură. Nu-mi place să fiu ținută de mână. Întotdeauna mă descurc. Nu o să răspund la telefon. O zi întreagă vreau să mă și liniștesc. Am 4 emisiuni pe zi, de asta am ajuns cu tensiunea mare. Intervențiile… e a doua. Întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul. (…) Întâi de toate, e o nouă tehnologie. Înainte, toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasoală decât proteza de șold, că recuperarea e mai grea. Acum e o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf și după se trimite în Elveția, vine proteza, ți-o pune acolo”

Acestea au fost cuvintele rostite de Monica Tatoiu într-o declarație oferită presei. Personalitatea și determinarea sa se reflectă în felul în care abordează această situație și sunt de încredere în reușita operației. Vă recomandăm să urmăriți mai multe informații aici: spynews.ro.

În concluzie, Monica Tatoiu urmează să treacă printr-un moment dificil în viață, dar abordarea sa puternică și determinată îi oferă încrederea necesară pentru a se recupera rapid și a reveni la activitățile sale obișnuite. Toată lumea își dorește să treacă cu bine prin această intervenție chirurgicală și îi dorim un proces de recuperare cât mai ușor.

TAGS: Monica Tatoiu, intervenție chirurgicală, sănătate, proteză
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General