Wednesday, April 17, 2024
HomeSportMonica Gabor, implicată într-un scandal după ce a renunțat la adopția unui...

Monica Gabor, implicată într-un scandal după ce a renunțat la adopția unui băiețel

Monica Gabor, implicată într-un scandal după ce a renunțat la adopția unui băiețel

Monica Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, se regăsește în centrul atenției jurnaliștilor internaționali după ce a renunțat la adopția unui băiețel în urmă cu câțiva ani. Această decizie a vedetei a stârnit critici și o serie de controverse care au făcut înconjurul presei de specialitate.

Potrivit informațiilor, în urmă cu aproximativ un deceniu, Monica Gabor a anunțat că intenționează să adopte un băiețel. Acest anunț a atras atenția presei internaționale, iar publicațiile din România și-au manifestat interesul pentru povestea vedetei.

Momentul adopției a avut loc în 2014, când Monica a adus copilul în locuința sa din Izvorani. Totuși, surprinzător, aceasta a luat o decizie neașteptată la doar o zi distanță și l-a dus înapoi la orfelinat. Această întâmplare a ieșit la iveală după ce un articol din Daily Mail a publicat această informație în același an.

Se pare că decizia de a adopta un copil și apoi de a-l abandona a fost luată în secret, însă nu a rămas ascunsă pentru mult timp. Vestea a atras critici dure din partea presei internaționale și a făcut ca numele Monicăi Gabor să fie asociat cu acest incident trist.

Conform informațiilor, băiețelul adoptat de vedetă avea la momentul adopției trei ani. După ce a petrecut o noapte la locuința Monicăi Gabor, micuțul a fost returnat la orfelinat, deoarece acesta plângea încontinuu, potrivit articolului din 2014.

Reacția presei a fost una neașteptată, iar multe publicații internaționale au criticat dur atitudinea Monicăi Gabor. Incidentul a trezit numeroase controverse și a pus în discuție responsabilitatea și consecințele gesturilor vedetei.

Monica Gabor și renunțarea la ajutorul angajaților casei

O altă decizie care a declanșat reacții în mediul online și în presa de specialitate a fost renunțarea Monicăi Gabor și a partenerului său, Mr. Pink, la angajații care se ocupau cu întreținerea locuinței lor. Cei doi au dorit să se implice personal în aceste aspecte și să se ocupe singuri de patrimoniul lor.

Vedeta a explicat pe rețelele sociale: “Mă ocup personal de tot ce ține de casă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ține de căminul nostru. Am momente în care am regrete, dar îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am și să nu mă gândesc la ce nu am. Mă consider foarte norocoasă să am o viață decentă și să am alături oameni cărora să le pese de mine”.

Această decizie a fost privită diferit de public și a stârnit reacții polarizate. Unii au apreciat gestul de implicare personală al vedetei în gestionarea locuinței, în timp ce alții au considerat că Monica Gabor ar trebui să apelze la servicii profesionale pentru a se ocupa de aceste aspecte.

În prezent, Monica Gabor locuiește în SUA, alături de Mr. Pink, fiul său și fiica sa, Irina, în vârstă de 17 ani. Cu toate acestea, trecutul vedetei continuă să fie subiect de discuție și de interes pentru publicul larg, iar deciziile controversate își continuă impactul și în prezent.

Pentru mai multe informații despre controversele în care a fost implicată Monica Gabor, puteți accesa următorul link.

TAGS: Monica Gabor, adopție controversată, renunțare angajați

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments