Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateMonica Bellucci premiată cu trofeul Globo d’Oro pentru întreaga carieră

Monica Bellucci premiată cu trofeul Globo d’Oro pentru întreaga carieră

Monica Bellucci premiată cu trofeul Globo d’Oro pentru întreaga carieră

Actrița italiană Monica Bellucci a fost recompensată cu trofeul Globo d’Oro pentru întreaga sa carieră la prestigioasa gală anuală organizată de Asociația Presei Străine din Italia.

Incantatul regizor de film Tim Burton, în vârstă de 65 de ani, a fost surprins în timpul celei de-a 64-a ediții a Premiilor Globo d’Oro din Roma, în compania soției sale, Monica Bellucci, în vârstă de 59 de ani.

  • Burton, recunoscut pentru creațiile sale unice și stilul său distinct, a fost capturat într-un moment tandru alături de celebrul star italian Monica Bellucci.
  • Într-o rare apariție publică, cei doi au fost văzuți ținându-se de mână și zâmbindu-și unul altuia pe covorul roșu.

Regizorul iconic purta o cămașă neagră sub o jachetă asortată, iar Monica Bellucci strălucea într-o haină elegantă și ochelari de soare de culoare închisă.

Sursele afirmă că cei doi păreau extrem de fericiți și îndrăgostiți în timpul evenimentului, atrăgând atenția tuturor camerelor de fotografiat prezente.

Evenimentul de la Roma a fost unul plin de strălucire și eleganță, iar apariția cuplului Burton-Bellucci a fost un moment deosebit de remarcat de către fani și critici deopotrivă.

  • Monica Bellucci, cunoscută pentru farmecul său și talentul actoricesc, a fost o prezență strălucitoare și impresionantă în cadrul galei, atrăgând privirile tuturor.
  • Tim Burton și-a arătat afecțiunea și sprijinul față de soția sa într-un mod delicat și emoționant, creând momente memorabile pentru cei prezenți la eveniment.

Această recunoaștere a carierei Monicăi Bellucci este un moment deosebit de important pentru actriță, aducându-i o nouă onoare și apreciere pentru contribuția sa remarcabilă în industria cinematografică.

Citește și: (VIDEO) Craiovean reținut pentru hărțuire

TAGS: Monica Bellucci, Tim Burton, Globo d’Oro, Premii cinematografice

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General