Monday, June 24, 2024
HomeSportMoment inedit pentru Smiley în America. Artistul a fost surprins de o...

Moment inedit pentru Smiley în America. Artistul a fost surprins de o avertizare neașteptată

Moment inedit pentru Smiley în America. Artistul a fost surprins de o avertizare neașteptată

În timpul șederii lor în Statele Unite ale Americii, Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe de neuitat, iar artistul lucrează la un nou proiect. Chiar dacă sunt departe de casă, Smiley își ține fanii la curent cu activitățile lor prin intermediul rețelelor sociale. Recent, artistul a povestit despre un episod neașteptat din experiența lor americană.

Descoperirea neplăcută înainte de a se bucura de America

Smiley și Gina Pistol petrec o perioadă plăcută în Statele Unite ale Americii, acolo unde artistul are un nou proiect muzical. Ei s-au instalat într-o casă din Los Angeles și au început să exploreze împrejurimile în compania fiicei lor, Josephine.

Dar înainte de a se putea înfrupta din frumusețile Americii, Smiley a fost surprins de o situație neobișnuită. Vremea nu a fost tocmai prietenoasă în ultimele zile, iar ploaia torențială a perturbat chiar și Gala Premiilor Grammy. Așa cum se întâmplă de obicei în România, Smiley a primit și el un mesaj de avertizare.

“Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a mărturisit artistul pe Instagram.

Explorând alături de fiica lor, Josephine

Cu toate acestea, vremea nefavorabilă nu le-a stricat distracția. Smiley și Gina Pistol au călătorit în diverse locuri celebre din Statele Unite, însoțiți de fiica lor, Josephine. Printre locurile vizitate se numără și celebrul Universal Studios, unde micuța a avut parte de momente deosebite.

“Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț, și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău”, a povestit cu dragoste cântărețul.

Totodată, Josephine a avut ocazia să danseze într-un decor inspirat din jocul Super Mario, fapt ce a adus aminte artistului de copilăria sa. Acesta povestește cum mergea la un vecin care avea Nintendo, singurul din cartier care se bucura de acest joc.

“Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”, a adăugat Smiley.

TAGS: Smiley, Gina Pistol, artist roman, celebritati romane, Los Angeles, Romania, Statele Unite, Universal Studios
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General