Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateModernizare la Piața din Brazda lui Novac: un Pas Important pentru Dezvoltarea...

Modernizare la Piața din Brazda lui Novac: un Pas Important pentru Dezvoltarea Craiovei

Modernizare la Piața din Brazda lui Novac: un Pas Important pentru Dezvoltarea Craiovei

Lucrările de modernizare la piața din Brazda lui Novac sunt pe cale să înceapă, aducând cu sine un nou început pentru această zonă importantă din Craiova. Autorizația de construire eliberată de Primăria Craiova a deschis drumul pentru un proiect amplu ce va aduce beneficii semnificative comunității locale.

Proiectul va demara săptămâna viitoare odată ce ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat de către autorități. Investiția estimată se ridică la valoarea de 1.266.192 lei fără TVA, iar această sumă va include diverse cheltuieli specifice menite să ofere un mediu modern și funcțional pentru comercianți și cumpărători.

Conform planurilor, termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit pentru 05.10.2024, moment în care noua piață va deveni un punct central al cartierului Brazda lui Novac.

altapiata Modernizare la Piața din Brazda lui Novac: un Pas Important pentru Dezvoltarea Craiovei
Modernizare la Piața din Brazda lui Novac: un Pas Important pentru Dezvoltarea Craiovei 2

Odată cu demolarea vechii piețe din Brazda lui Novac săptămâna trecută, locuitorii și comercianții din zonă sunt încântați de perspectivele oferite de noua construcție. Pe aceeași suprafață, va fi ridicată o piață modernă, cu o suprafață totală de 336,87 mp, ce va reprezenta un spațiu revitalizat și plin de oportunități.

Designul noului loc va include structură metalică, pereți și acoperiș din panouri sandwich termoizolante și panouri metalice decorative, oferind o combinație de funcționalitate și estetică aparte.

În cadrul acestei modernizări, piața va fi dotată cu facilități moderne precum galantare pentru produse din carne și lactate, dotate cu vitrine frigorifice, grupuri sociale, vestiare, și un spațiu administrativ, alături de aproximativ 40 de tarabe destinate comercializării fructelor și legumelor, oferind un cadru convenabil și prietenos atât pentru comercianți cât și pentru vizitatori.

Tags:

modernizare, piață, Craiova, Brazda lui Novac, lucrări

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General