Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateMisteriosul caz al dispariției lui Marius Gheorghe Ene din comuna Bradu

Misteriosul caz al dispariției lui Marius Gheorghe Ene din comuna Bradu

Misteriosul caz al dispariției lui Marius Gheorghe Ene din comuna Bradu

O comunitate întreagă se mobilizează în căutarea lui Marius Gheorghe Ene, un bărbat de 43 de ani din comuna Bradu, județul Argeș, despre care nu s-a mai auzit nimic de trei zile. Dispariția sa a fost raportată polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Pitești, iar ancheta este în plină desfășurare.

Ene nu este străin de plecările neanunțate și are și afecțiuni medicale, ceea ce amplifică îngrijorarea celor din jurul său.

Din informațiile preliminare, se pare că Marius Gheorghe Ene a fost văzut ultima dată pe raza municipiului București, în data de 4 iulie, fiind pe cale să se îndrepte spre o unitate medicală. Când a dispărut, se afla pe bulevardul Iuliu Maniu din capitală.

Eforturi considerabile sunt depuse de către forțele de ordine pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut. Cu toate acestea, până în prezent, Marius Gheorghe Ene rămâne în afara reperelor. Detaliile furnizate au fost distribuite inclusiv către polițiștii din Argeș și București, precum și autorităților de poliție din întreaga țară.

În același timp, descrierea faptică a individului a fost transmisă și către alte entități cu responsabilități legate de identificarea persoanelor, cum ar fi jandarmii și polițiștii locali.

Câteva indicii despre aspectul său: are o înălțime de aproximativ 1,70 m, circa 85 de kg, ochi căprui, păr șaten de lungime medie și un tatuaj pe umărul stâng.

La momentul dispariției, purta: un tricou alb cu logo-ul Nike, pantaloni negri și adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informații despre Marius Gheorghe Ene sunt încurajate să contacteze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să sune la numărul de telefon al Poliției Municipiului Pitești: 0248 607 009.

TAGS:

Poliție Dispariție Bradu Argeș
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General