Saturday, May 18, 2024
HomeSportMinivacanța de 1 Mai 2024: Program special al supermarketurilor din România

Minivacanța de 1 Mai 2024: Program special al supermarketurilor din România

Minivacanța de 1 Mai 2024: Program special al supermarketurilor din România

Anul acesta, se apropie minivacanța de 1 Mai și românii sunt în alertă pentru a planifica cumpărăturile în avans. Magazinul este crucial în această perioadă, iar cei care au lăsat totul pe ultima sută de metri se vor confrunta cu orare speciale ale supermarketurilor.

Care este programul supermarketurilor de 1 Mai

În contextul apropiat al sărbătorii Paștelui, românii trebuie să-și organizeze cumpărăturile în mod atent. Magazinul de cartier sau supermarketul preferat își schimbă programul pentru a răspunde nevoilor clienților în perioada 1 – 6 mai.

Marile lanțuri de supermarketuri din România vor opera după un program special în aceste zile. Este esențial ca cei care nu și-au făcut provizii să fie la curent cu noul orar al magazinelor pentru a evita aglomerația.

Program Kaufland de 1 Mai 2024

Magazinele Kaufland își vor deschide porțile începând de la primele ore ale dimineții în perioada 29 aprilie – 6 mai. Clienții vor putea face cumpărături între orele 06:30 și 09:00, iar închiderea se va face după orele 21:30 sau 22:00, în funcție de locație.

Între 1 mai și 3 mai, magazinele Kaufland vor avea un program prelungit pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților. Astfel, hipermarketurile vor fi deschise devreme dimineața și se vor închide târziu seara, oferind mai mult timp pentru cumpărături.

Program Lidl de 1 Mai 2024

Clientii care prefera Lidl pentru cumpărături trebuie să fie la curent cu modificările de program aplicate în perioada 29 aprilie – 7 mai. Orarul de funcționare al magazinelor Lidl variază în funcție de zi și este necesară o planificare atentă.

În ziua de 1 mai, magazinele Lidl se vor deschide la ora 07:00 și se vor închide la ora 22:00. Programul se va scurta începând cu data de 4 mai, când orele de funcționare vor fi reduse la intervalul 07:00 – 18:00.

Program Carrefour pentru 1 Mai 2024

Carrefour a anunțat un program modificat pentru minivacanța de 1 Mai. Magazinele Carrefour Hipermarket vor fi deschise între orele 08:00 și 22:00, iar unitățile Carrefour Market și Carrefour Express vor funcționa între orele 07:00 și 22:00.

Clienții sunt încurajați să consulte noul orar al magazinelor pentru a stoca provizii în timp util și a evita posibilele aglomerări.

Program Auchan, 1 Mai 2024

Auchan Militari va deschide porțile în ziua de 1 Mai conform programului obișnuit, între orele 07:00 și 22:00. Modificările de program apar doar în perioada sărbătorilor de Paște, în rest, magazinele vor funcționa conform obiceiului.

Program Mega Image de 1 Mai

Clienții fideli Mega Image nu trebuie să-și facă griji în privința programului de 1 Mai. Toate magazinele vor fi deschise la ora 07:00 și se vor închide la ora 22:00 sau 23:00, oferind oportunitatea clienților de a achiziționa tot ce le trebuie pentru sărbători.

TAGS:

Minivacanța 1 Mai, program supermarketuri, orar magazine 1 Mai, Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan, Mega Image

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments