Friday, June 21, 2024
HomeSportMinistrul Justiției, Alina Gorghiu, își exprimă mesajul de Ziua Îndrăgostiților

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, își exprimă mesajul de Ziua Îndrăgostiților

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, își exprimă mesajul de Ziua Îndrăgostiților

Într-un mod inedit și plin de stil, Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a transmis un mesaj video de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta s-a adresat îndrăgostiților geloși și a împărtășit o veste importantă: un alt fugar căutat de poliție a fost adus în țară. Cu o activitate tot mai intensă pe rețelele de socializare, Alina Gorghiu a folosit acest mediu pentru a menționa astfel de evenimente.

Alina Gorghiu, activă pe rețelele de socializare

De când a preluat portofoliul Justiției, Alina Gorghiu a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare. Aceasta folosește platforme precum Facebook pentru a comenta și a face publice evenimentele legate de aducerea în țară a celor căutați de poliție. Astfel, prin intermediul unor scurte mesaje postate online, sunt aduse în atenția publicului astfel de situații.

De exemplu, chiar de Ziua Îndrăgostiților, a avut loc aducerea în țară a unui urmărit internațional. Ocazia a fost perfectă pentru Alina Gorghiu de a ne prezenta un alt capturat. Pentru a celebra acest moment, ministrul Justiției a postat un scurt video pe contul său de Facebook, în care a prezentat acest caz și a ținut să transmită un mesaj cu ocazia acestei zile speciale.

În acest video, Alina Gorghiu a ales să folosească piesa “The Next Episode” a lui Dr. Dre ft. Snoop Dogg, Kurupt și Nate Dogg ca fundal muzical, iar mesajul a fost însoțit de inimioare. Astfel, de Ziua Îndrăgostiților, ministrul Justiției a făcut public un moment important în aducerea unui fugar în țară.

“La mulți ani tuturor, de Ziua Îndrăgostiților! Pentru cei mai geloși dintre voi, vă spun o poveste. Zaharia Alexandru Cosmin e numele unuia dintre fugarii aduși astăzi în țară. Ce a făcut el? L-a tăiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale. S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativă de omor, a fugit în Polonia, dar astăzi l-am adus înapoi în țară, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pentru a-și executa pedeapsa în penitenciarele românești, acolo unde ajung toți fugarii mai devreme sau mai târziu, aviz amatorilor”, a declarat Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Publicarea acestui video a stârnit diverse reacții printre internauți, inclusiv critici și laude. Unii urmăritori ai ministrului nu au apreciat postarea, considerând-o nepotrivită sau insignifiantă. Totuși, au existat și persoane care au felicitat-o pentru activitatea sa și pentru modul în care își aduce în atenția publicului astfel de evenimente.

Reacții diverse ale internauților

Unii internauți au luat în derâdere postarea realizată de Alina Gorghiu, considerând-o ca fiind fără importanță sau că nu aduce un plus societății. De exemplu, un bărbat a scris: “Mare este grădina Domnului!!! Apă de ploaie în ochii votanților. Hai că se poate Mai votați odată PSD – PNL”. Un alt comentariu ironic a fost: “Ce știre importantă, țara moare iar această ființă spune povești de adormit copii”.

Din punctul de vedere al unui internaut, aceasta este doar o poveste mică în comparație cu nume celebre din România care au fugit de condamnări și care rezidă în alte state din Europa, cum ar fi Alina Bica, Sebastian Ghiță sau Dragoș Săvulescu. Acesta a întrebat: “De Ghiță, Oprescu, Bica, lorgulescu Jr. și alții nu ne spui nimic?”.

Cu toate acestea, au existat și persoane care i-au transmis felicitări ministrului pentru activitatea sa. De exemplu, o persoană a scris: “Felicitări! Mult succes”. Astfel, reacțiile în urma acestei postări pe Facebook au fost diverse și au generat o dezbatere în mediul online.

TAGS: Alina Gorghiu, Zaharia Alexandru Cosmin, fugari, justiție, Polonia

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General