Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateMiki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi

Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi

Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi

Evenimentul anual al Campionatului Mondial de mâncat hotdogi, desfășurat în incinta parcului de distracții Coney Island din New York, adună participanți din întreaga lume, iar ultima ediție a fost dominată de Miki Sudo, o studentă la medicină dentară în vârstă de 38 de ani din Florida. Sudo a reușit o performanță extraordinară, înfulecând 51 de hotdogi în doar zece minute, stabilind un nou record mondial la categoria feminină. Acest succes i-a adus titlul al zecelea și un premiu în valoare de 10.000 de dolari.

Lanțul de restaurante american „Nathan’s Famous” este cel care organizează competiția în fiecare an, în preajma Zilei Independenței (4 iulie), iar evenimentul devine o adevărată atracție, adunând mii de spectatori dornici să asiste la bătălia epică a consumului de hotdogi.

Miki Sudo, deținătoarea titlului en-titre, și-a depășit performanța anterioară, consumând un impresionant număr de 51 de hotdogi, în fața a 13 concurente din diverse colțuri ale lumii. Printre adversarele sale s-a numărat și Mayoi Ebihara, o japoneză în vârstă de 28 de ani, care a ocupat locul doi, reușind să mănânce 37 de hotdogi în același interval de timp.

hepta6528215 Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi
hepta7252383 Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi
hepta7252409 Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi
hepta7927395 Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi

Competiția a atras participanți din diverse țări precum Brazilia, Japonia, Marea Britanie, Coreea de Sud, Australia și Cehia, toți luptând pentru titlul suprem atât la categoria masculină, cât și la cea feminină, urmărind premiul de 10.000 de dolari destinat câștigătorului.

Decizia de Suspendare a Legendei Joey Chestnut

Campionul masculin al competiției din acest an a fost Patrick Bertoletti, în vârstă de 39 de ani, care a reușit să consume un impresionant număr de 58 de hotdogi. Cu toate acestea, el a fost departe de a egala performanțele legendarei figuri a competiției, Joey Chestnut, supranumit „Legenda cârnaților”. Acesta a dominat competițiile anterioare, câștigând 16 din ultimele 17 ediții și deținând recordul absolut de 75 de hotdogi consumați.

bipqMRJsXl8?si=7XRViGqRFVW58OHV Miki Sudo, Campioana Mâncatului de Hotdogi

Chestnut a fost însă suspendat din competiție în acest an, ca urmare a unei decizii provocate de promovarea unor cârnați vegani produsă de o companie concurentă cu sponsorul principal al evenimentului.

Foto: Hepta

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General